ЄВРО-2016. Італія знову на коні!

ЄВРО-2016. Італія знову на коні!
У надважкому та тягучому протистоянні команда з Апеннінського півострова зуміла вирвати перемогу на останніх хвилинах гри.

Матч-відкриття сьогоднішнього ігрового дня очікувався з особливим інтересом - у першому турі обидві команди зіграли не так, як від них очікували. Шведи змогли відстояти нічию у матчі з ірландцями, а італійці з великим запасом упевненості переграли бельгійців. У порівнянні з тим матчем Антоніо Конте зробив лише одну заміну у складі, тоді як його швецький візаві одразу декілька - на поле вийшов і Джон Гвідетті, і Альбін Екдаль, і інші виконавці.

Сама ж гра проходила на доволі непоганих швидкостях, ось тільки контроль матчу з боку Італії передбачав мінімум гольових моментів від обох суперників. У другому таймі активізувались вже самі італійці – фланги забігали, а центральні півзахисники раз за разом розпочинали небезпечні контратаки «Скуадри адзурри». Скажу чесно, спочатку не зрозумів, чому, випускаючи на поле Сімоне Дзадзу, керманич італійців лишив на полі саме Едера, а замінив досить корисного Граціано Пелле. Однак все більші атакуючі потуги збірної Італії результативно завершив саме гравець «Інтера» - за хвилину до кінця основного часу він після вкидання аута стрімко прорвався до лінії штрафного майданчика і точним ударом у дальній кут приніс перемогу своїй команді – 1:0. Шведи у той час масово виконували роль статистів…

Таким чином італійці мають великі шанси вже завтра стати достроковими переможцями своєї групи. А шведи з непомітним сьогодні Златаном Ібрагімовичем залишились за крок від того, аби знову залишити турнір одразу після групової стадії.


Італія – Швеція 1:0 (Едер, 89)

Склади команд

Італія: Буффон – Барцальї, Бонуччі, К’єлліні – Кандрева, Пароло, Де Россі (Мотта, 74), Джаккеріні, Флоренці (Стураро, 85) – Едер, Пелле (Дзадза, 60).

Швеція: Ісакссон – Нільсон-Лінделоф, Гранквіст, Йоханссон, Ольссон – Ларссон, Екдаль (Левіцкі, 79), Чельстрем, Форсберг (Дурмаз, 79) – Гвідетті (Берг, 85), Ібрагімович.

Попередження: Де Россі, Буффон - Ольссон.

Дмитро Кузнецов, для ВолиньPost

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Форца Італія!Там грають патріоти і віддані сини Італії,хоча і найстаріші по віку на чемпіонаті.Вчіться.
Відповісти
Ну захист досвідчений, Мотта, Де Россі... Зате атакканті молоді ;)
Відповісти