«Владу потрібно змушувати працювати», - Назар Романюк. ВІДЕО

«Владу потрібно змушувати працювати», - Назар Романюк. ВІДЕО
Представники Громадської ради при Волинській ОДА днями взяли участь у програмі «Громадський вектор» з Тарасом Літковцем на каналі «Нова Волинь».

Активісти та діячі обговорили питання формування громадянського суспільства і в країні, і на Волині.

Заступник голови Громадської ради та голова Волинської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Назар Романюк заявив, що останні події в країні створили фундаментальні передумови для утвердження громадянського суспільства. Громадський актив поповнився бійцями АТО, які мають загострене відчуття справедливості і готові на все, аби подолати корупцію, хабарництво та беззаконня.

«Наступив той період – багато людей пишаються тим, що вони українці. Тим не менше, соціум зрозумів, що за свою державу і за гідне життя своєї нації потрібно боротись. Саме це і є передумовами до утвердження громадянського суспільства в нашій країні – коли є активна реакція громадськості та громадський контроль над усіма процесами в державі», — зауважив Назар Романюк.

Також керівник Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» у Волинській області розповів, що ведеться конкретна робота, яка вже дає певні результати.

«Я як громадський діяч і керівник обласної організації політичної сили «Громадсько-політичний рух В. Наливайченка «Справедливість» докладу максимум зусиль, аби змусити владу працювати і відповідати за свою роботу», - додав він.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову будете всі негативні коментарі видаляти? чи, може, напишете правду "хто є хто"?
Відповісти
на партію регіонів.
Відповісти
ми ще не таке заставимо їх робити
Відповісти
Хтось активно піарить Назара Романюка)). Але от одного не розумію... Навіщо ховатися під ширмою Волинської обласної організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість», якщо і так зрозуміло, що за всім стоїть Медведчук і Український вибір , а отже і Володя ПУ. Романюк такий собі менеджер з реалізації Медведчуківського продукту на території Волині. Кругом суцільний розводняк народу.
Відповісти
хіба скоро вибори???
Відповісти
Е, харош прикалуватися! Вгамуйся.
Відповісти
Літковець травить експерта.
Відповісти
Останні новини
«Владу потрібно змушувати працювати», - Назар Романюк. ВІДЕО
22 серпень, 2016, 15:37
ФК «Волинь» знову боргує
22 серпень, 2016, 15:20