Лучани просять владу виділити гроші на харчування школярів

Лучани просять владу виділити гроші на харчування школярів
З 1 вересня 2016 року оплата за харчування учнів молодших класів повністю лягла на плечі батьків. Майже 340 гривень на місяць - сума не мала.

Тож на сайті Єдиної системи місцевих петицій з'явилось звернення лучанки про допомогу від влади.

"З 1 вересня 2016 року батьки молодших класів за сніданок повинні платити по 15.40 грн за день це 77 грн на тиждень у порівняні з минулим роком (платили на тиждень 17 грн) це на 60 грн дорожче. Прохання хоча би частину витрат на сніданок покрити за рахунок держави.

P.S. Для батьків, які заробляють мінімальну зарплату, платити за сніданок учня 1-4х класів 338,80 грн на місяць за одну дитину це дуже дорого, а що казати якщо їх в тебе двох?" - йдеться в петиції.

Дата початку збору підписів: 1 вересня 2016 р.
До кінця збору підписів залишилось: 10 днів.

Станом на 5 вересня петицію підписали 180 осіб з 300 необхідних.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А батьки що родять дітей щоб влада усе платила, а батьки дні народження в барах ресторанах, на морях відпочивають і так далі. ТОму треба ще дослідити в кого яка зарплата і доходи сім"ї. Чому багаті батьки мають на рівні бідних платити??????? Багаті можуть заплатити і за бідних учнів,якщо вони реально бідні
Відповісти
А чому батьки роблять ремонти шкіл за своі гроші, а ремонти кабінетів можновладців за державні? Чому в нас я плачу за пологи у роддомі, плачу за школу, інститут. А держава потім забирає синів в ато і розказує що він має віддати борг державі. Який борг?
Відповісти
ви якісь дивні шановна!То нехай держава не показує в новинах, що виділяє кошти на кожного учня! Батьки самі утримують школи - все на плечах батьків!! То може хай буде якась альтернатива - типу приватної школи - де я хоч знатиму, що якщо плачу гроші - то вони відобразяться на дитині! А то наберуть вчительок переляканих - що вони тих дітей вчать!!! Ми скоро кожен будемо ще і вчительці доплачувати зарплату - бо Ви ж кажете це наші діти! Ну ОК! То не виділяйте з б'юджету грошей на освіту - за які утримуєте нікому не потрібних начальників і інших освітніх клерків!!! Ми самі будемо фінансувати і школу і визначати директора і тим більше вчителів! А то взяяли собі за моду репетиторство!!Якщо вчителька за урок не навчила - то хай звільнить місце для спеціалістів.
Відповісти
А чому ніхто не піднімає питання репетиторства з молодших класів?Що тоді роблять вчителі на уроках?!
Відповісти
А чому тільки в школі заплатити?То давайте ще і після школи будем дітей водити до заможнішіх батьків,нехай і там поїдять.Чим більші злидні в нашій країні,тим більше бажання залізти до когось в карман чи холодильник.
Відповісти
А чого ми платники податків маємо платити за вас і ваших дітей.Ваші діти от корміть їх. Там більшість дітей батьки яких або не працюють, або працюють невлаштовані, заробляють гроші за кордоном, а податків не платять.А дітей хай держава кормить.Ой досить, наплодив гляди.Вчи обувай і годуй.
Відповісти
Завтра в директора школи №2 день народження .Вчителі сказали дітям принести по 50 грв. На "зубчик" новорожденому.
Відповісти
Останні новини
Лучани просять владу виділити гроші на харчування школярів
05 вересень, 2016, 11:39