Модні вихідні наближаються. За чотири дні - LutskFashionWeekend

Модні вихідні наближаються. За чотири дні - LutskFashionWeekend
У Луцьку організовують другий «Fashion Weekend».

Цьогоріч дійство запланували на 19 та 20 листопада, - повідомили організатори.

LutskFashionWeekend максимально сприяє українським дизайнерам, які змогли підготувати колекції в складних політичних та економічних умовах. Особливістю цього сезону стане розширення кількості учасників, до яких приєднались не лише дизайнери одягу, а також бутіки міжнародних брендів та ювелірні вироби, - кажуть організатори.



В рамках офіційної співпраці з Львівським та Одеським тижнями моди закривати та відкривати дні моди будуть саме львівські та одеські дизайнери: Tomashevsky&StorGe (Одеса), KaterynaKarol (Львів) та Руслан Хвастов (Одеса) - український модельєр і художник по костюмах для театру і кіно, член Національної спілки кінематографістів України. Руслан Хвастов - переможець міжнародних конкурсів модельєрів, учасник «тижня моди» в Туреччині, Іспанії, Німеччині та країнах СНД.

Руслан Хвастов
Руслан Хвастов


А 19 листопада о 21:00 розпочнеться офіційна вечірка-відкриття LutskFashionWeekend, на якій будуть присутні VIP-гості, дизайнери, моделі та організатори. В якості ведучого запросили лідера квн-команди «Два Капітана» - Андрія Колмачевського, який також виступить з сольним STANDUPSHOW.

Від партнерів вечірки на відвідувачів чекають стильні та цінні призи: винний маркет WINETIME, тату-салон IGLA, рок-перукарня CHAPTER 1, бутік італійського одягу GOTA, шкіряні аксесуари від LATHERFIGURE, магазин парфумерії та косметики MONAROME, інтим-бутік FORYOU, майстер ручної роботи IVANKA.

Також на гостей вечірки чекають сміливі, сучасні та відверті покази від інтим-бутіка «FORYOU», магазину італійського одягу «GOTA» та ТМ шкіряних портупей «ANYAKOLIBRI». В цей вечір кожна панянка можес пробувати себе в якості моделі, ставши помічником на майстер-класах дизайнерів, - розповіли організатори.



18, 19 та 20 листопада буде працювати Showroom у ТЦ «Grand Волинь» 2-ий поверх:

п`ятниця 10:00-21:00; субота 10:00-00:00; неділя 10:00-21:00

Усі покази та вечірка відбуватимуться за адресою проспект Волі, 42 (5-ий поверх) OPERA DANCE CLUB & RESTAURANT

Запрошення на покази та вечірку замовляйте за номером: 097 273 99 29
Вартість відвідування одного показу - 50 грн,
Одного дня показів (19 або 20 листопада) - 150 грн

Вартість вечірки 100 грн. В день проведення – 140 грн. Квитки на вечірку можна придбати у касі ресторану OPERA, в ресторані ДЯДЯ PIZZA та кав’ярні «Львівський Штрудель», що знаходяться на пр. Волі. Бронювання столиків по телефону – 095 036 3777



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Модні вихідні наближаються. За чотири дні - LutskFashionWeekend
15 листопад, 2016, 12:09