Волинський екс-регіонал: декомунізація – добре, деолігархізація – краще

Волинський екс-регіонал: декомунізація – добре, деолігархізація – краще
Тема декомунізації наразі дуже важлива, але ще гострішим на сьогодні є питання деолігархізації в Україні.

Про це розповів народний депутат України VI скликання від Партії регіонів Анатолій Горбатюк у ефірі ток-шоу Протилежний Погляд LIVE, – пише Конкурент.

Декомунізація для західного регіону, зі слів колишнього нардепа, – це вже вчорашній день. Сьогодні на перше місце виходять інші питання. Процес декомунізації, як ніколи, потрібен, але основні питання в українській державі першочергово повинні розглядатися з позиції добробуту і покращення життя людей.

На зауваження глядачки щодо того, що деолігархізацію варто почати робити з себе, Анатолій Горбатюк відповів, що він ніколи олігархом не був і не буде, що завжди був людиною самодостатньою, не залежно від того, яку заробітну плату отримував.

«Коли я депутатом Верховної Ради отримав зарплату 15 тисяч гривень (а це 3 000 доларів на той час), я відчув, що таке зарплата народного депутата. І коли я отримав вперше відпускні, оздоровчі і зарплату 45 тисяч гривень – це дійсно велика зарплата. Я не ховаюся, тому що я заповнював декларацію. Але мені цих грошей вистачало на життя, і на допомогу, і на вирішення багатьох питань», – розповів колишній нардеп.

«Олігархи – це коли мільйони євро, мільйони доларів заховані десь по банках (не знаю, яких – в землі чи по сейфах), «налічка» вдома... Я не маю мільйонів. Не раз на співбесіді мені говорили: «Толя, ты хороший парень, но у тебя нет денег!» Я цим пишаюся, що я все життя пропрацював при владі і не став олігархом. Я всього досягав через роботу над собою. І якщо я сьогодні певні статки маю, то вони не такі, щоб тягнути на олігарха. Сьогодні таких досить багато людей, які мають значно більші статки, і по селах, і по містах, – зазначив Горбатюк. – Я казнокрадом ніколи не був, «на відкатах» не працював. Але те, що сьогодні в Піддубцях лежить асфальт, освітлене село, стадіон побудований, відреставрована церква – це показник», – додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Толя s у владі і зараз залишається ЛЮДИНОЮ!!!
Відповісти
Декомунізація – добре, деолігархізація – краще, дебандерiзацiя ще краще.
Відповісти
а що пан депутат має на увазі під деолігархізацією ?
Відповісти
кастрюльку - язиком на жаровню
Відповісти
Такий у нього вигляд, як ніби він в стадії глибокої прострації. Ще й жиром заплив.
Відповісти
Не можна оцінювати людину за належність до якоїсь партії.Людину треба оцінювати по справах. Як що він посприяв щоб в Піддубцях заасфальтували дорогу та відреставрували церкву то це добре, це для людей, як що він бився в Верховній раді то це його справа - там всі однакові. А ставити його на коліна за належність до регіонів це напевно не правельно. Тоді БПП та Народний Фронт повинні пожиттєво стояти на колінах.
Відповісти
Олігархи заробили гроші, а Горбатюк крав в держави, тобто в людей. Хоча є різні олігархи.
Відповісти
то не ти часом з моста скакав? а тобі пора
Відповісти
Останні новини
Волинський екс-регіонал: декомунізація – добре, деолігархізація – краще
27 листопад, 2016, 11:57