«Розбірки» на Старовиживщині для двох волинян закінчились лікарняним ліжком

«Розбірки» на Старовиживщині  для двох волинян закінчились лікарняним ліжком
Двоє жителів Старовижівського району після «розбірок» з жителями сусіднього села потрапили до лікарні.

Про це 16 жовтня повідомили в УМВС України у Волинській області.

На вихідних хлопці автомобілем поїхали до сусіднього села, аби трішки розважитися. Однак зустрівши недоброзичливих місцевих жителів, двоє гостей із тілесними ушкодженнями потрапили в лікарню, а транспортний засіб зазнав механічних ушкоджень.

За скоєння злочину співробітники Старовижівського РВ УМВС України у Волинській області затримали трьох мешканців району. Старшому з них 21, меншому – 13. Усі вони брати: до того ж, двоє старших уже притягувалися до кримінальної відповідальності за розбій та крадіжку.

Начальник Старовижівського РВ УМВС Микола Карпук розповів: «Ця подія має свою передісторію – розповідає. – У минулому, зі слів самих затриманих, їх образили односельчани потерпілих. Наразі достовірно невідомо, чи це дійсно так, однак серед потерпілих колишніх кривдників точно не було».

Коли хлопці приїхали в чуже село, їм зателефонував один із хуліганів і запропонував зустрітися. Після того, як гості власним автомобілем прибули на місце, брати відразу почали бити їх. Для цього у розбишак були заготовленні кийки та сокири, якими вони згодом і пошкодили автомобіль.

Правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) КК України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Розбірки» на Старовиживщині для двох волинян закінчились лікарняним ліжком
16 жовтень, 2012, 15:59