Квіткові війни: лучани вимагають прибрати ринок із центру

Квіткові війни: лучани вимагають прибрати ринок із центру
Жителі будинку на проспекті Волі, 3 прийшли до мера Луцька Миколи Романюка з проханням забрати з двору їхнього будинку продавців квітів.

Із таким проханням люди прийшли на прийом до Луцького міського голови 16 січня, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Лучани запевняють, що стихійний квітковий ринок створює чимало незручностей у їхньому дворі. Тож вони цікавляться, коли врешті квіткарі не продаватимуть квіти біля їхнього дому.

Натомість Микола Романюк пригадав скаржникам, що підготував розпорядження, згідно з яким квіткарям дозволено вести свою діяльність у цьому місці до 1 травня 2017 року. «Далі їх там не буде», – запевнив мер.

«Якщо далі вони там будуть, будемо викликати телебачення. Віримо вам на слово», – пригрозили мешканці будинку на проспекті Волі, 3.

Нагадаємо, що представники міської влади неодноразово зустрічалися з продавцями квітів та обуреними мешканцями, аби вирішити проблему. А 9 листопада торік квіткарі ініціювали день депутата, аби обранці громади почули їхню позицію.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Квіткові війни: лучани вимагають прибрати ринок із центру
16 січень, 2017, 14:59