Під час обшуку у Кузьміна силовики знайшли золоту лопату, - ЗМІ

Під час обшуку у Кузьміна силовики знайшли золоту лопату, - ЗМІ
Українські правоохоронні органи в межах однієї з кримінальних справ, порушеної проти колишнього заступника генерального прокурора Рената Кузьміна, провели обшук в його будинку.

Факт обшуків він підтвердив нещодавно одному з українських видань, - пише LB.ua.

Разом з тим, за інформацією одного з соратників Кузьміна, нині він осів у Росії, крім цінностей, документів, а також матеріалів, які безпосередньо цікавили слідство, у екс-заступника генпрокурора знайшли цікавий "сувенір". Це - золота лопата. Виріб виконаний в розмірах, у яких виробляються звичайні городні лопати, однак виготовлений з золота.

Нагадаємо, Генеральна прокуратура підозрює колишнього першого заступника генерального прокурора Рената Кузьміна в скоєнні ряду тяжких злочинів. Зокрема, проти нього розслідуються кримінальні провадження за ч. 3 ст. 371 Кримінального кодексу (незаконне затримання, привід, домашній арешт або тримання під вартою). Вона передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

Крім того, розслідування проводиться за підозрою Кузьміна в організації в 2010 році незаконного затримання колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка; також - за звинуваченням у підбурюванні судді Печерського суду Києва до обрання Луценку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Де фото?
Відповісти
Останні новини
Під час обшуку у Кузьміна силовики знайшли золоту лопату, - ЗМІ
24 січень, 2017, 13:20