«Меценати для солдата» прозвітують про роботу

«Меценати для солдата» прозвітують про роботу
Волонтерський проект «Меценати для солдата» прозвітується про зроблене протягом двох років, а також вислухає пропозиції щодо розвитку та співпраці.

На зустріч активісти запрошують усіх охочих 29 січня.

«Шановні друзі – волонтерський рух Мeцeнaти для солдата запрошує вас на цих вихідних прийти у Ковелі (субота) та Луцьку (неділя) на нашу зустріч, під час якої ми прозвітуємось про зроблене за 2 роки діяльності та вислухаємо ваші пропозиції щодо майбутньої співпраці. Ми прагнемо донести про наш волонтерський рух до якомога більшого кола небайдужих людей, котрі теж можуть до нас приєднатись і підставити своє плече нашим героям-захисникам та родинам Небесного Легіону, але ще просто не знають яким чином», – йдеться в повідомленні координатора проекту Руслана Теліпського у Facebook.

«Із кожним місяцем на жаль волонтерство на Волині зменшується. Це відбувається через те, що емоційні, фінансові фактори, а також час на сім’ю та родину – постійно вносять все нові і нові корективи для людей, котрі за власним покликом серця допомагають бійцям АТО і їхнім сім’ям.
Також ми стикнулись з таким явищем, що меценати все менше й менше пропонують свої послуги і знижки для бійців і стають малоактивними. Але ж бійці і далі потребують нашої підтримки в тилу, тому ми закликаємо все ж бути більш активними потенційних меценатів.Найбільш затребуваними послугами для бійців були і залишаються: щодо харчування (знижки в закладах, сертифікати, картки постійного клієнта тощо), побутові (одяг, взуття, засоби гігієни), психологічні (концерти, вистави, культурні зустрічі), та спортивні (тренажери, спортклуби, спортзали)», – зауважує Теліпський.

«Але разом з тим ми тішимось, що ми попри всілякі труднощі розвиваємося й надалі – приємно констатувати, що набирає стрімких обертів нова чудова ініціатива в рамках МдС -ДІТИ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ, адже що може бути приємніше ніж дарувати діткам, котрі залишились без свого годувальника приємні миті безтурботного дитинства. Свято переконаний – хоч ми ніколи дітям не замінимо татусів, проте поставити на ноги і вплинути на їхню кращу життєву долю – просто зобов’язані!» – йдеться в дописі.

Тож, усіх зацікавлених у співпраці та допомозі проекту запрошують прийти 29 січня у Волинську бібліотеку для юнацтва. Початок – о 16:30. У Ковелі зустріч відбудеться 28 січня о 16:00 в Палаці учнівської молоді.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.