Луцька «Ласка» поїде до Рожищ відловлювати собак

Луцька «Ласка» поїде до Рожищ відловлювати собак
Жителі Рожища обурені ситуацію щодо скупчення безпритульних собак на вулицях міста.

Традиційне «собаче» питання вкотре хвилює рожищан, - пише Район.Рожище.


Втім, рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук, пояснив, що робота по відлову безпритульних собак ведеться постійно.

«Відлов бродячих собак в місті систематично проводить Луцьке КП «Ласка», яке, на жаль, єдине у Волинській області. Тому замовлень має дуже багато. Міська рада звернулася до них ще напередодні нового року. Кошти виділили. Знову виловлювати собак підприємство має орієнтовно 6 лютого, - каже В’ячеслав Анатолійович. – Ставити когось іншого, не спеціаліста з комунгоспу, боротися з цією проблемою, я, як міський голова не можу. Відстрілювати – це суперечить законодавству. Тому поки лишається обережно обходити зграї собак».

Нагадаємо, що напередодні Нового року КП «Ласка» виловило в місті 11 собак. За одну собаку доводиться платити близько 600 грн.

За словами міського голови, 80% бродячих собак мають власників. Люди самі створюють проблему. Часто-густо працівники КП «Ласка» виловлюють господарських собак, які не прив'язані.

Тим часом, безвідповідальні рожищани продовжують викидати на вулиці своїх чотирилапих вихованців, не тримають їх на повідку Можна сказати, що корінь зла не тільки у собаках — проблема в людях.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
грн за відлов собаки,потім ще на щомісячне утримання...
Ви там нічого не переплутали? Про людей треба піклуватись а не про собак.
Відповісти
Заява міського голови:Тому поки лишається обережно обходити зграї собак.Це все ,чим можуть допомогти пересічним громадянам чиновники.600 грн. за відлов одного пса?Не питання ,на це завжди є гроші.Може пора думати про людей?
Відповісти
Ага, в Рожищі заберуть,а в Луцьку випустять! Офігенно,потім Луцька міська рада знову 600 грн заплатить за відлов, і Романюк знову бабло відмиє!!!
Відповісти
Останні новини
Луцька «Ласка» поїде до Рожищ відловлювати собак
28 січень, 2017, 13:15