Тариф на проїзд у луцьких маршрутках у 4 гривні замалий, - перевізники

Тариф на проїзд у луцьких маршрутках у 4 гривні замалий, - перевізники
Підвищення вартості проїзду в маршрутках у Луцьку до чотирьох гривень не виправить ситуації, тому перевізники наполягають на вищій ціні.

Про це пише Конкурент.

Під час програми «Влада громади» на телеканалі «Нова Волинь» ТзОВ ВТП «Санрайз» Юрій Девіцький розповів, що паливно-мастильні матеріали складають 60 % тарифу. І, за підрахунками перевізників, проїзд зараз повинен коштувати 5 гривень.

«Ми із задоволенням могли б возити пасажирів і за 2 гривні, якщо б ціна на пальне була б така, як у 2009 році. Зараз ми їздимо за 3 гривні, а вартість палива вже становить сьогодні 21 гривня за літр – і це ще не межа. До того ж, з січня заробітна плата збільшилася до 3 200 гривень», – розповів він.

Ще один представник підприємства-перевізника Сергій Дьомін зазначив, що вартість проїзду – це питання життя перевізника.

З його слів, тариф 4 гривні був актуальний на початку минулого року. Однак поспілкувавшись з владою і взявши до уваги обурення лучан, перевізники сподівалися, що їм вдасться протягнути трохи часу з тим тарифом, який є зараз.

«Тариф 4 гривні суттєво не змінить ситуації. Ми не зможемо розвиватися, ми зможемо тільки ледь-ледь підтримувати транспорт на тому рівні, який є. На сьогодні заборгованість тільки щодо палива на нашому підприємстві становить близько півмільйона гривень. Нині відмовляються відпускати дизпаливо без попередньої оплати. Ми не зможемо надавати послуги, адже ми хочемо заробляти. Ми йдемо в Європу, значить, маємо надавати європейські послуги», - зазначив він.

До слова, на сайті міської ради з'явився проект рішення про підвищення вартості проїзду в луцьких маршруткахдо 4 гривень. Ціна має зрости нібито в лютому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а за....у на воротнік?
Відповісти
Якби цей бізнес був збитковим або прибутки нульові - ніхто б ним не займався. Та і та якість обслуговування з поваленими бігбордами, з дірявими підлогами у автобусах, з дротами, які стирчать над головами пасажирів, з перегонами, з грубіянами-водіями не заслуговує і 4 грн.
Відповісти
Три гривні зробили тоді як дизпаливо коштувало 27 грн, після того подешевшалодо до 17 грн.То чому перевізники не зменшили тариф?? Останннє подорожчання було у 2015 році.
Відповісти
1-ше: дизпаливо на опті , максимум 19 грн,
2-ге: ви ніколи не платили мінімалку,
3-тє: я їхав у понеділок з кінцевої №9 ЛПЗ, до ТАМ-ТАМ(це половина маршруту), зайшло - 32 пасажири, пільговиків не було,далі рахуйте самі
Відповісти
А може одразу 10?
Відповісти
Взагалі вигнати цих заср\нців з міста. Буде чистіше.
Відповісти
Сергій Дьомін "Ми йдемо в Європу, значить, маємо надавати європейські послуги" - Ти лісова птаха, яка в лісі з дерев видовбує собі їжу? Про які "європейські послуги" ти говориш? Ти ж буваєш в Європі і бачиш які там послуги надають перевізники!!! Ти з своїм корчом возиш і говориш про Європу? Перевізники мля піднімали ціну, і обіцяли не возити стоячі місця, і що, за декілька днів після підняття аналогічна ситуація!!! Коли гнилі маршрутки попадають в аварію, яка страхова компанія виплачує постраждалим компенсацію? Хочеш в Європу, роби Європейське перевезення!!! А то тільки пі***ш!!!
1. Видавай квитки пасажирам.
2. Вкажи яка страхова, страхує пасажирів.
3. Познімай рекламу, через яку не видно міста!
4. Відправ у капремонт всі свої гнилі машини!
5. Працевлаштовуй на роботу людей ,які пройшли медицинську перевірку!!!
6. Писати ще можна і далі... але думаю і цього вистачить!

P.S. А до влади, підтримаєте, наживете ворогів у своєму ж місті!!! Топливно - мастильні не піднімалося в ціні уже багато років!!!
Відповісти
Може одразу 15 .То точно ніхто не буде їздити .Будем ходити пішком
Відповісти
Останні новини
Тариф на проїзд у луцьких маршрутках у 4 гривні замалий, - перевізники
01 лютий, 2017, 16:17