Атовців, які лікувалися в луцькому госпіталі, виписують

Атовців, які лікувалися в луцькому госпіталі, виписують
Військовослужбовців, які лікувалися в луцькому госпіталі, виписують з медзакладу. Серед цих військових є й ті, хто був поранений під Авдіївкою. З Луцька вона роз'їдуться по домівках.

"Завтра вже виписуються решта наших захисників (не Волинян) і їдуть по домівках у невеличку відпустку, а далі знову на схід!" - повідомила в Facebook волонтер Наталія Ариванюк.

"Знаєте, дуже приємно, що хлопці сказали, що побували ніби на курорті) уважне відношення персоналу, спокій, хлопці відкормилися) відіспалися) мали насичене дозвілля, стрижки, стоматологія) і це все, завдяки нам з вами, дівчатка забезпечували домашнім харчуванням, голубчики, котлети, домашня ковбаска, пироги, особливо вразило, що дівчатка з м.Нітішин, Хмельницької області (Інна Судак) передали автобусом багато домашньої смакоти і улюблене Олів'є) дякую Вам величезне)", - додала вона.

"Дякую Лариса Волчкова Липовская, Анге Лика, Raja Klymenko, що вдягнули і взули хлопців, дякую усім хто передавав білизну, шкарпетки і засоби гігієни) Дякую усім за фрукти, солодощі, печиво) Дякую ПортCity, АдреналінСіті, Оксані Сулимі, Руслану Теліпському, Інні Голдованській, Надії Дударь, Наталії Шевченко, Хойні Юргиті, нашим музейникам, вчителям, дітям, головам сільських рад, і просто своїм друзям за сприяння, підтримку, фінансову допомогу, опіку)" - написала Ариванюк.

"Пробачте кого не згадала, насправді нас дуже багато і це не може не радувати! Вітаю усіх зі Святом Стрітення Господнього, нехай Господь очистить наші душі і принесе мир в нашу багатостраждальну!" - завершила вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А, що 9-та фото з Волинської ОДА тут робить, також простий солдат тільки амуніція нова
Відповісти
А, що 9-та фото з Волинської ОДА тут робить, також простий солдат тільки амуніція нова
Відповісти