Нам до ринку чи «камбек до комунізму»? – віце-мер про вартість проїзду

Нам до ринку чи «камбек до комунізму»? – віце-мер про вартість проїзду
Підвищення вартості проїзду в луцьких маршрутках є економічно обґрунтованим.

Про це у Facebook написав заступник міського голови Юрій Моклиця.

Моклиця відреагував на критику щодо підвищення проїзду в луцьких маршрутках. «Люди добрі! Невже так дійсно легше жити? Закритись у своїй коробочці, вигадати своє життя і тільки плювати на всіх з великого дерева? На жаль чи на щастя, я не міг собі це дозволити будучи членом виконкому», - пише він.

Зі слів віце-мера, рішення про підвищення вартості проїзду було економічно обґрунтованим.

«Прошу тільки одне: кожен із вас, визначтесь, чи ми йдемо в ринкову економіку чи повертаємось в СРСР з сірниками по одній копійці. Якщо ринок, то і жити ми маємо за ринковими правилами, а не за хотілками і популізмом. Не дискутую і не прошу підтримки. За своє рішення готовий кожному дивитись в очі і відповідати», - стверджує Юрій Моклиця.

Він навів перелік обласних центрів, де вартість проїзду в маршрутках становить 4 гривні. Це зокрема Рівне, Тернопіль, Івано-Франківськ, Вінниця, Чернівці, Хмельницький та інші.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Економічно обгрунтоване - ха! Хай перевізники назвуть цифри: рентабельність бізнесу, дохід, витрати, прибуток... у них виручка не обліковується! Чому влада не хоче запровадити безготівковий обіг, як в усіх цивілізованих і країнах із ринковою економіною? Мабуть не вигідно, бо в долі?
Відповісти
з такими зарплатами куди йдемо????? В країнах з ринковою екномікою запрлати в першу чергу нормальні і високі, а не тільки вартість проїзду захмарна в смердючих тарандайках, власниками яких є люди, що займають керівні посади в міськраді. "шановний пан" про таке знає???
Відповісти
Поклиця!Ви хто за освітою?Який ринок?Де Ви його бачите?Ми готові оплачувати проїзд,але де тут ринок,конкуренція,податки,обслуговування,інше.Аргументуйте свої твердження.В нас не ринок-в нас "базар".
Відповісти
Останні новини
Нам до ринку чи «камбек до комунізму»? – віце-мер про вартість проїзду
29 березень, 2017, 14:09