Любомль прибирають до Великодня

Любомль прибирають до Великодня
У Любомлі тривають санітарні дні з впорядкування територій населеного пункту. Долучитись до акції закликали всіх жителів міста, керівників підприємств, установ та організацій, незалежно від форм власності та підпорядкування.

Захід здійснюється, аби прибрати парки, сквери, територію підприємств та закладів, – пише Кордон.

Поміж учасниками виконання спільної справи розподілили окремі ділянки. Серед них, відповідно до офіційних документів, – гімназія (стадіон «Колос» та Пагорб «Алея Слави»), Любомльська ЗОШ №2 (вул. Поштова, 16), Любомльська ЗОШ №3 (вул Брестська,13 та Лісовий масив в р-ні вул. Дружби), КЗ «Центр первинної медико-санiтарної допомоги» (вулиці Брестська,70 та Незалежності, 70), відділ освіти (вулиця Незалежності, 33), Любомльський професійний ліцей (вул. Брестська, 11 та територія гідропарку), ДП «Любомльське лісове господарство» (вул. Незалежності, 64 та стихійне сміттєзвалище в р-ні вул. Вокзальна), Любомльський районний суд (вул. Ярослава Мудрого, 3), Любомльський відділ поліції (вул. Володимирська, 3 та прилегла територія до неї), райрада та райдержадміністрація (вул. Нзалежності, 23 та територія центрального парку (навпроти приміщення РДА), ТзОВ «Надія» (вул. Володимирська, 42), ПП Сулік П.В. (вул. Брестська, 58), міськрада (парк Михайлівський).

Окрім того, 4-го квітня долучились до ЕКОакції працівники інших установ. Зокрема представники 10-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Любомля, «дорожньої»служби, державних управлінь, громадської організації «Рідна Любомльщина», команди нардепа Ігоря Гузя та інші. Допомогти прийшов і екс-мер Любомля Петро Мохнюк.

Хто не встиг чи не мав змоги навести порядок поблизу будівель за місцем працевлаштування першого санітарного дня, продовжать облаштування у наступні. Господарі в свою чергу облагороджують ділянки довкола своїх домівок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.