Грузин-гастролер украв у волинянки мільйон гривень і «ювелірку»

Грузин-гастролер украв у волинянки мільйон гривень і «ювелірку»
У мешканки Іваничівського району грабіжники відібрали понад мільйон гривень та ювелірні вироби, які вона зберігала в сейфі.

Про це повідомляють у прес-службі поліції Волині.

Грабіж трапився в кінці березня – розбійники заклеїли постраждалій рот скотчем, закрили її в туалеті та викрали із сейфу понад 1 мільйон гривень і ювелірні вироби.

У рамках проведення досудового розслідування поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 37-річний громадянин Республіки Грузія, який мешкав у місті Кропивницький.

«Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу», – повідомив Петро Шпига, начальник ГУНП у Волинській області.

Правоохоронці проводять заходи, спрямовані на встановлення та затримання інших учасників скоєння злочину. Триває досудове розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Грузин-гастролер украв у волинянки мільйон гривень і «ювелірку»
14 квітень, 2017, 14:54