У волинському селі закривають єдиний магазин

У волинському селі закривають єдиний магазин
Голові Шацької районної ради Сергію Карпуку у селі Вільшанка скаржилися на закриття єдиного магазину.

Про це пише Район.Шацьк з посиланням на сайт районної ради.

За графіком прийому першим населеним пунктом, який відвідав районний очільник стало с. Вільшанка. Найрізноманітніші запитання цікавили жителів.

Найпершою проблемою села є закриття єдиного магазину. Люди говорять, що не мають де купувати продукти першої необхідності. Особливо це питання болюче для людей старшого віку, які не мають змоги поїхати до найближчого маркету. Також мешканці Вільшанки говорять про необхідність ремонту місцевого пам’ятника.

Запитують місцеві і про вуличне освітлення села. Один з жителів звернувся до голови з проханням посприяти в отриманні інвалідного візка для хворої дружини. Інший мешканець Вільшанки, учасник АТО, запитував, чи може його дитина харчуватися в школі безкоштовно. В ФАПі с.Вільшанка, де недавно зробили ремонт, потрібна кушетка.

А от ФАП села Залісся потребує капітального ремонту. Також селяни просили роз’яснити порядок виділення та приватизації земельних ділянок, про процедуру нарахування субсидій.

В селі Пульмо Сергій Карпук відвідав дитячий дошкільний навчальний заклад. Керівник дитсадка розповіла про можливості обладнати зал для фізичних та музичних занять. Можливості вирішення цього питання обговорюватимуться згодом.

Відвідав голова районної ради і школу с. Пульмо. Він закликав учителів брати участь у конкурсі проектів місцевих ініціатив навчальних закладі, який нещодавно оголосила районна рада. Також обговорювали перспективи Пульмівської школи, як опорної. Очільник району побував у місцевій амбулаторії. Тут просять гінекологічне крісло. Ремонту потребує система опалення, а вся будівля - утеплення.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі закривають єдиний магазин
13 травень, 2017, 06:59