Відпочинок на Волині: планують оздоровити 15 тисяч дітей

Відпочинок на Волині: планують оздоровити 15 тисяч дітей
Протягом літніх канікул на Волині працює більше сотні пришкільних таборів. Таким відпочинком в області охоплять майже 15 тисяч дітей.

Як повідомила заступник начальника - начальник відділу дошкільної, загальної середньої та вищої освіти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Тетяна Соломіна, що наша область уже декілька років приймає на оздоровлення дітей з території, де проводяться бойові дії, - інформує ВРДНТСУ.

Цього року дві групи з Луганської області приїдуть на відпочинок у табір “Світязь” Шацького району та “Оберіг”, що у Ковельському районі.

"У цьому році в області буде працювати 11 позаміських закладів оздоровлення та відпочинку різних форм власності та підпорядкування, в яких планується оздоровити понад 5 тисяч дітей. Це за умови, якщо ці заклади будуть заповненні на 90%. На сьогодні працюють 8 закладів, де оздоровлюються більше тисячі дітей. У 2017-му році заплановано роботу 170-ти таборів відпочинку. На сьогоднішній день 95% із цієї кількості завершили оздоровчу компанію на базі ЗОШ. 173 – денного перебування, 1 – праці та відпочинку та 5 наметових. Активним дозвіллям планується охопити більше 15 тисяч дітей", – розповіла Тетяна Соломіна.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Відпочинок на Волині: планують оздоровити 15 тисяч дітей
19 червень, 2017, 20:20