Треба чекати по 30 хвилин: лучани нарікають на вимкнені навігатори в маршрутках

Треба чекати по 30 хвилин: лучани нарікають на вимкнені навігатори в маршрутках
Лучани просять штрафувати перевізників за вимкнені GPS-навігатори у маршрутках.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Прошу розглянути можливість введення штрафів за відключені пристроїв моніторингу (GPS-навігатори) в маршрутках – через відсутність яких в системі «МАК» деяких маршрутів взагалі не видно. Перевізники стверджують, що пристрої на певних маршрутах на поточному ремонті, але цей ремонт триває місяцями», – пише автор Анна Поліщук.

«Найчастіше при розмові з водієм виясняється, що «маячок» забули увімкнути; не вмикають спеціально, щоб конкуруючий маршрут не їхав швидше, бо тоді клієнтів менше; тому що обслуговування дороге і власник не хоче платити. Для чого тоді витрачались кошти на систему «МАК» і показувались громаді усі плюси даної системи? Зранку дуже зручно було увімкнути програму на телефоні чи комп'ютері і контролювати свій час, щоб вчасно встигнути на маршрутне таксі. Зараз же виходиш, не знаючи їде маршрутка, чи ні, і стоїш в очікуваннях», – йдеться в документі.

«Часто трапляється, що одне таксі «вилітає» з графіку і чекати доводиться по 30 хвилин, замість 10-15, що призводить до запізнення на роботу/ в школу/ садок – особливо це стосується тих районів міста, де їде всього одна маршрутка і можливості вибирати якою їхати немає. Проїзд становить вже не три гривні, а чотири, як хотіли перевізники. Виходить, що отримують прибутків більше, а система моніторингу перестала працювати якісно через халатність власників», – додає Поліщук.

«Прошу налагодити систему моніторингу у маршрутних таксі для зручності мешканців та гостей міста. Дякую», – резюмує автор.

Підтримати петицію можна за посиланням https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/959

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Треба чекати по 30 хвилин: лучани нарікають на вимкнені навігатори в маршрутках
28 липень, 2017, 09:36