Саакашвілі - у Варшаві. Грузія вимагає екстрадиції

Саакашвілі - у Варшаві. Грузія вимагає екстрадиції
У п'ятницю, 4 серпня, Міхеїл Саакашвілі, якого в Україні за указом президента Петра Порошенка наприкінці липня позбавили громадянства, прибув до Варшави (Польща).

У Польщі політик взяв участь в урочистостях з нагоди 73-річчя Варшавського повстання проти нацизму, - пише Радіо Свобода.

Під час виступу у Варшаві він подякував полякам і Польщі за внесок в "боротьбу України і Грузії проти російського агресора".

"Так само як і Польща зіткнулася з дилемою бути чи не бути, Україна і Грузія також зіткнулися з цим питанням з тієї ж причини, чи залишитися чи не залишатися їм на карті світу", - заявив Саакашвілі, додавши, що Україна і Грузія йдуть по дорозі, яку Польща проклала в 1944 році.

Головна прокуратура Грузії звернулася до польських компетентних органів через візит в цю країну екс-президента Міхеїла Саакашвілі.

"У зв'язку з візитом Міхеїла Саакашвілі в Польщу, на підставі поширеної в ЗМІ інформації, головна прокуратура Грузії звернулася до польських компетентних органів і в відповідністі до закону розпочато всі відповідні процедури", - сказали в департаменті, не уточнивши, про які конкретно кроки йдеться, передає Інтерфакс-Україна .

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Саакашвілі - у Варшаві. Грузія вимагає екстрадиції
04 серпень, 2017, 20:19