На Волинській митниці прокоментували обшуки: «Нагадує репресії 1937 року»

На Волинській митниці прокоментували обшуки: «Нагадує репресії 1937 року»
На Волинській митниці вважають обшуки тиском на відомство та порівнюють їх з репресивних дій 1937 року, до яких вдавалася каральна машина СРСР.

"Причиною цього є те, що вона (митниця, - ред.) справно наповнює бюджет і показує стрімку динаміку надходжень. Митниця дала за 7 місяців 4 мільярди гривень надходжень до бюджету, що втричі більше, ніж збирають волинські податківці з усіх волинян і становить половину консолідованого бюджету області", - пише в Facebook працівник митниці Ігор Дильов.

"Нічні обшуки в керівника митниці – зразок для ілюстрації практики 1937 року, коли людей вивозили з їх ліжок серед ночі. Наскільки мені відомо, обшук розпочали вчора о 23:50, а завершився він під ранок. Нічого протизаконного так і не було знайдено, а сумою вилучених особистих заощаджень – 8 тисяч гривень – не здивуєш навіть середньостатистичну українську сім’ю".

"Щодо вилученої валюти, про яку пишуть ЗМІ, то наскільки мені відомо, як людині яка певний час працювала разом з Віктором Броніславовичем,він принципово, з етичних міркувань та практичної доцільності , не зберігав готівкових коштів в іноземній валюти взагалі. Де вона могла взятись в його квартирі? Чи не підкинули її? З іншого боку, тисячею доларів зараз теж нікого не здивуєш".

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: ЩО ПРО ОБШУКИ НА МИТНИЦІ ПИШУТЬ ЗМІ

"Цей інцидент – не перший випадок надуманого звинувачення прокуратури в адресу Волинської митниці. Минулого разу це був фейк про "чорну касу Волинських митників", яка виявилась законно заробленими грошима підприємця. Тепер тиск посилений рішенням суду про дозвіл на обшук житла. Оскільки знову нічого не знайшли у керівника митниці, навіть вдома, важко уявити, що ж то буде далі. Очевидно одне – стабільна робота митниці реально комусь заважає?"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які НХ репресії 37 року? У 37 ці бариги УСІ стояли б біля стінки...
Відповісти
Репресії? Ну насмішили!!! їХ ТРЕБА ОБШУКУВАТИ КОЖЕН ДЕНЬ ПЕРЕД ЗАХОДОМ НА РОБОТУ ТА ПРИ ВИХОДІ, ТОДІ МОЖЕ НЕ БУДУТЬ БРАТИ.
Відповісти
Останні новини
На Волинській митниці прокоментували обшуки: «Нагадує репресії 1937 року»
17 серпень, 2017, 16:31