Скандал у Нововолинську: депутат запитав, чому нагороджують загиблих атовців

Скандал у Нововолинську: депутат запитав, чому нагороджують загиблих атовців
У Нововолинську депутат міськради Магомет Магомаєв (на фото) поцікавився, чому нагороджують атовців званням "Почесний громадянин міста".

Про це в Facebook написав депутат Володимир Шаповал.

"У рамках обговорення питання надання статусу "Почесний громадянин Нововолинська"(посмертно) Героям, що віддали свої життя за Вітчизну, відбулось дещо надзвичайне, гадаю, навіть для тих, хто вже давно протирає одяг на депутатських лавах", - розповідає він.

"Представник громади міста Нововолинська, відомий лікар, що вже не вперше носить в кишені депутатське посвідчення, Магомаєв Магомед Джамбулатович, поцікавився, чому воїни, що полягли на фронті за країну в ході неоголошеної війни, повинні отримати таке високе звання".

"Триває четвертий рік бойових дій. Мені прикро, що один з моїх колег по депутатству, поважний сивочолий чоловік, українець за паспортом не може зрозуміти такого очевидного. Мені прикро, що він задав це питання в присутності пана Володимира Демчука, батька нашого "кіборга" Вадима Демчука та Марини Шепелюк, чий чоловік Олексій не повернувся живим з Іловайського котла. Більше того - звернувся російською мовою".

"Ми не повинні забувати, у якій країні живемо, і якою ціною коштує нам мирне небо. Ви знаєте, що я - помічник-консультант народного депутата України Ігоря Гузя. Одна з моїх колег - Вікторія Клімчук, чий тато - Сергій Клімчук - "айдарівець", що віддав життя за Україну. Загинув 17 серпня 2014 р., того дня дві роти "Айдару" розміщувалися у Новосвітлівці та Хрящуватому. Сергій переносив поранених побратимів в укриття під мінометним обстрілом, загинув від осколкового поранення в голову. Його проводжали в Луцьку у День Незалежності. В той день все місто було в жалобі".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливо відомий лікар хоче продовжити лікарську практику ближче до лінії фронту?
Відповісти
В АТО ту сволоту, український - Магомет, а потім, якщо повернеться живим нехай гавкає!!! А нововолинчанами варто думати, чи за цього щирого Українця варто голосувати!!!
Відповісти
Не треба бути наївними. В нашій країні безліч таких, хто її ненавидить і хто знає, що йому, їй зійде з рук все, що в голос скаже проти незалежності України від східного варвара.
Відповісти
Ось таке "бидло" потрібно відправляти на схід,яке ще сміє ось так говорити та ще й в присутності рідних...Допоки в нашій краіні буде така"бидлота"сидіти на лавах нібито почесних громадян,наша краіна ніколи не буде мати статусу вірності та поваги у наших закордонних друзів...ганьба
Відповісти
А може нововолинці влаштують цьому «депутату» нормальну громадську обструкцію і попросять назавжди здати депутатський мандат!?!?
Відповісти
Останні новини
Скандал у Нововолинську: депутат запитав, чому нагороджують загиблих атовців
11 жовтень, 2017, 11:21