У Луцьку взялися за курців: оштрафували майже 80 осіб

У Луцьку взялися за курців: оштрафували майже 80 осіб
Майже 80 адміністративних протоколів склали інспектори Муніципальної варти Луцька за перші дні жовтня на курців-порушників.

Найчастіше такі випадки вони фіксували на автостанції #1, залізничному вокзалі та поблизу вищих, а також професійно-технічних навчальних закладів, - повідомили у варті. У громадських місцях лучани та гості міста не соромляться палити цигарки. Курять як дорослі, так і малі.

Вживання тютюнових виробів у невідведених для цього місцях карається адміністративним протоколом за ч. 1 ст. 175-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення. І таке покарання від муніципалів отримали усі виявлені курці-лучани та гості міста.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Курять як дорослі, так і малі? Малих теж штрафанули?!)))
Відповісти
Спочатку зробіть місця для куріння а потім уже виписуйте штрафи
Відповісти
Я думав, що сплачую податки на поліціію, щоб вона захищала мою безпеку та спокій. Зверніть увагу на зростання злочинів у сфері кваритрних краж та на особливо важкі злочини у нашому місті. Лучани, я в шоці. На що поліція витрачає свій час та наші гроші? Рівень ДТП зростає щопотижнево. А вони ганяють курців по місту та оформлють адмістратмвні порушення. Я розумію, що якшо палиш то думай де ти це робиш, але ж є пріорітети. Вони затримали 80 курців і похвалились. Ви (поліція) відрапортуєте нам про свої успіхи на фронті з професійною злочинністю.
Відповісти
треба починати з чинуш,біля облради,райради.
Відповісти
хай би біля технікуму на 8 березня під магазином бруклін взялися за учнів. чадять і хлопці і дівчата, розпивають алкоголь. у технікум вже дзвонили і не раз. реакції нуль.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку взялися за курців: оштрафували майже 80 осіб
13 жовтень, 2017, 21:36