Вбивство на полюванні: з’явилися нові подробиці

Вбивство на полюванні: з’явилися нові подробиці
На Волині поліція розслідує обставини вбивства через необережність.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Волинській області.

Учора, 24 жовтня до Іваничівського відділення поліції надійшло повідомлення, що близько 23:00 години у полі поблизу села Орищі 60-річний лучанин із рушниці смертельно поранив 43-річного жителя Іваничівського району.

Попередньо з’ясовано, що 60-річний лучанин разом із знайомим приїхали до 43-річного товариша у село Орищі Іваничівського району з метою вполювати дичину.

Близько 23 години лучанин йшов разом із двома товаришами по полю, тримаючи у руці свій мисливський нарізний карабін, зареєстрований у встановленому порядку.

Чоловік зачепився за ріллю та падаючи рефлекторно підняв карабін дулом догори. Під час падіння несподівано пролунав постріл, який смертельно поранив у голову 43-річного мешканця Іваничівського району.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 119 (вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування, під час якого будуть з’ясовані обставини події.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Можливі кілька версій цього "зачеплення за ріллю". Одна з них - забагато випили напередодні полювання. Щось подібне було років 20 тому на Горохівщині, де вже покійний ректор одного з вузів Луцька "вполював" в кукурудзі замість кабана працівника силових структур. Такі "випадки" трапляються щороку: кому голову знесуть, кого прострілять навильот, кого банально застелять після полювання, коли пяні підкидають шапки і палять по них. Полювання в пяному вигляді - цікава штука... Непередбачена і фатальна...
Відповісти
А головне питання - яке полювання о 23 годині. Навіть в питаннях до іспиту на отримання посвідчення мисливця є таке - полювати заборонено з настанням темряви, тим більше вночі. Тут браконьєри були, може ще і з оптикою нічною.
Відповісти