Додати запис

Під......си йдуть!(законопроект 2342)

ГОМОСЕКСУАЛЬНІ ІНІЦІАТИВИ УРЯДУ АЗАРОВА

Урядом М. Азарова було подано до Верховної Ради України черговий гомосексуальний законопроект 2342, який тепер «без масок».

Отже, в чому реальна небезпека та трагедія цього законопроекту?

По-перше:
Вперше в Україні на законодавчому рівні вводиться поняття «сексуальна орієнтація» (зміна статті 2 Кодексу законів про працю). Після цього, уряд і парламент, і всіх охочих вже не можна буде спинити від подібних і гірших ініціатив, а також надання додаткових прав представникам сексменшин (до-прикладу: усиновлювати дітей) та повного зеленого світла для гомосексуалістів, лесбіянок та інших видів нетрадиційних форм, що не тільки руйнують сім`ю, але і всі підвалини здорового суспільства.

По-друге:
Вводяться безпрецедентні поняття на законодавчому рівні, а саме: непряма дискримінація, оголошений намір про дискримінацію, підбурювання до дискримінації, пособництво у дискримінації (ст. 1 та 5 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).

Що це означає? Це означає, що все, що ви могли б зробити чи не зробити і це кимось із представників сексменшин буде представлено як непряма дискримінація – то це вже буде дискримінація, будь-якою: прямою, непрямою, намір чи підбурювання!!!
Або якщо Ви захотіли сказати в церкві і не тільки про те, що гомосексуалізм це гріх, то це буде розцінено не тільки намір про дискримінацію, але і підбурювання цілої громади до дискримінації і тут ви не просто за це понесете звичайну відповідальність, але адміністративну і навіть кримінальну, оскільки:

По-третє:
Законопроектом розширено рівні відповідальності включно із кримінальною. Якщо сьогоднішній закон передбачає лише відповідальність, яка передбачена законом, то цим законопроектом вже чітко передбачені можливі форми відповідальності, а саме: адміністративна, цивільна і кримінальна!!! (ст. 16 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні). І що найгірше, свою невинуватість будете зобов`язані доводити Ви, а не представник сексменшин, оскільки:

По-четверте:
Одна з найгірших гомосексуальних ініціатив у ст. 60 цивільного процесуального кодексу України, а саме: у разі наведення позивачем фактів, які дозволяють припустити, що мала місце дискримінація, обов'язок доказування необґрунтованості позовних вимог у цій частині покладається на відповідача. Тобто, вже не геї будуть змушені доказувати, що ви їх дискримінували, наприклад в проповіді назвали, що це гріх чи збочення, ні, йому достатньо буде надати ауді запис проповіді – і ви вже будете зобов'язані доказувати, що ви не дискримінували гея!!! Після запровадження цієї норми, з часом чекаймо величезну кількість позовів і найперше на священнослужителів та всіх моральних людей чи організацій.
Ось реальний шанс для сексменшин закрити рота всім, хто скаже, що вони «не такі»!!!

По-п`яте:
Законом вводиться чітка заборона для ВСІХ, а саме: органам державної влади і місцевого самоврядування, їх посадовим особам, юридичним та фізичним особам, тобто, звичайним громадянам, здійснювати будь-яку дискримінацію, намір про дискримінацію, непряму дискримінацію, підбурювання до дискримінації. (ст. 6 ЗУ Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні).
Ось вам і принцип закритого рота! Запрошуємо Вас до гомосексуальної країни!!!

Отже, друзі, хто думав, що нам ще далеко до Штатів чи до Західної Європи, де вже священнослужителі, чи люди доброї совісті бояться говорити, що гомосексуалізм, лесбіянство, що це гріх – ласкаво просимо до такої країни після прийняття законопроекту №2342!!!

Що можна робити в такій ситуації? Головне не мовчати і не бути байдужими, чи занадто зайнятими!!! Що найменше – розповсюдьте цю статтю, посилання на неї всім людям кому не байдужа доля України, починайте компаній у соц-мережах, пишіть листи Президенту, Головам фракцій Верховної Рад, робіть пікети – робіть все, що можливо – тільки не мовчіть!

Джерело: http://pravoslavnews.com.ua/news/zakonoproekt_2342_vidlklaly/
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 24
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
думав, що про партію ригіонів буде повідомдення, а тут дійсно про пі..в)))
Відповісти
а я думав що про свободівців))
Відповісти
я тоже обломалась :-)
Відповісти
що ж лікарям тепер робити? це неможливо буде під-ів лікувати, бо пропишешь пурген - скажуть що спеціально за для дискримінації, а проктолог - головний дискримінатор та ще й гвалтівник тоді буде?!
Відповісти
смішно дивитись, як під..ас пише "під..аси йдуть".
так вони давно були на волині, тільки правильно їх треба називати - гомосексуалісти.
а під..ас тут поки шо ти один, бо людей обдурив і гроші їм за вибори не заплатив.
Відповісти
А в очі мені скажеш,доктор пі...с?? Думаю ні,бо породою ти - шавка й тявкати з кущів твоя пожиттева карма))))
Відповісти
Ви і в житті такий ввічливий? М-да, оце надбання для "Удару". Ганьба такому горе-політику.
Відповісти
Нормально. Удар і свобода на наступних виборах рулять. Сподіваюсь що дадуть п...и (*прикурити) ригам так шо мало не покажеться.
Відповісти
Інших проблем п..с Алєксєєв в державі не бачить? Дістали!!! Одні про аборти, другі про п...сів, треті про Бандеру, четверті про Сталіна. А державу знищено і людей поставлено на межу виживання.
Відповісти
ну лишається ще узаконити педофілів, зоофілів та некрофілів.
це що виходить, що якщо якесь пєтушило прийде найматись на роботу, то йому в очі не можна буде сказати, що ми підарасів на роботу не приймаємо, бо нам менеджер чи інженер потрібен? воно образиться і буде кричати про дискримінацію.
а от небажання трудового колективу працювати поруч з підарасом, бо люди сповідують сімейні цінності, то це не дискримінація людей нормальної орієнтації?
тобто, якщо підари " єсть сєксуяльніє мєньшінства", то чого має страждати сексуальна більшість?
з таким успіхом, голосування меньшості депутатів у ВР повинно рахуватись як більшість, а більшості - як меньшість, ну тобто через жопу :-)
Відповісти
Люди,прочитайте статтю за цим посиланням і ви зрозумієте,ЩО може бути в Україні у майбутньому(не дай Боже!!!) http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/
Відповісти
Йоли пали. Що за теми людям напарюють?! То гомосятина, то міфічний фашизм, то псевдо дискримінація "вєлікага і магучєга". Основні проблеми в державі - це бандитська влада, дибілізм суспільства, невиконання законів. Людям задурюють голови надуманими гострими проблемами.
Відповісти
то вже 20 років таке відбувається, а ти тіко помітив.
влада ніколи не була для людей і не буде, допоки всі бабки будуть тікти в київ.
Відповісти
Алєксєєв перший ПІДА...С!!!
Саме підара...с кричить найголосніше хапай ПІД...СА!
Лікуйся.
Відповісти
Як ви вже,задроти,набридли з своїми істериками й лайном з будь якого приводу!!Зробив тебе Бог ницим холуєм,що не може постояти ні за себе ні за свою сімю й країну,так змирись з цим й існуй наздоровя але не тявкай якщо не можеш вкусити!!))Чи можеш?))))))
Відповісти
Ха-ха-ха. Такими проблемами можуть перейматись тільки ті люди, яким вже нема що робити, які живуть у великому достатку. Та мені наплювати на п...в. Алєксєєв краще переймися економічними проблемами суспільства. А то п...в не поменшає від того що ти оце все написав.
Відповісти
Пане Алексеєв, ви певно вчергове помилилися партією. УДАР ніби то виступає за євроінтеграцію. А це означає, що ми приймаємо правила гри встановлені в ЄС щодо прав людини, в тому числі і прав сексменшин. Як жінка не може бути напіввагітною, так і наша держава або приймає ці вимоги, або ж вам краще створити партію, яка виступатиме за інтеграцію України з Іраном або ж Саудівською Аравією, де підарасів, як ви пишете, карають на смерть просто за те, що вони такі.
Відповісти
- Что это за ужасный шум на улице, Бэрримор?
- Гей-парад, сэр.
- И чего они требуют?
- Однополой любви, сэр.
- А им запрещают?
- Нет, сэр.
- Так почему же они шумят???
- Пид#расты, сэр.
Відповісти
+100 )))) Вот Алексеев и шумит.
Відповісти
автор путает гомосексуалистов и пид...сов. Пи...сы у нас давно на марше, кто в ВРУ, кто в Кабмине. А какое автору дело до прав других людей? в кои-то веки в Украине что-то людское приняли, чем это вас беспокоит? смотрите, что у россиян творится, и радуйтесь, что в людской стране живете, балбесы.
Відповісти
Серьёзная проблема для общества,однако процесс пошёл.Вряд ли большинству понятно о чём идёт речь,ибо думать нынче не приучены.Вначале уберём понятие половых признаков,а затем перейдём и к упразднению самих признаков.А когда в школе или детском саду изнасилуют Вашего ребёнка,обвинить насильника будет невозможно,ведь Вам нужно будет доказать отсутствие намерения в дискриминации насильника.Ведь Закон разрешает ЛЮБУЮ ориентацию.
Відповісти
Алєксєєв ти уже до Ляшка просишся?По тобі дуже замєтно шо ти такий як і Ляшко, особливо згадуючи твоє пропаще п'яно-чорно-запойне минуле до білої гарячки, оно і не дивно!
Відповісти
Ігорчик! Правильно це слово звучить - "педерасти". Ти зовсім неграмотний. Походи трішки школу.
Відповісти
Читаю коменти .....LOL!))))

Відповісти