Додати запис

Високоточна оборонна зброя – це найкраща дипломатія проти агресора Росії

Зброя оборонного характеру від США – це та дипломатія, яку потрібно застосовувати проти агресора Росії.

Україні зброя потрібна для захисту, а не нападу. Ми не хочемо нападати на Росію, але мусимо мати можливість обороняти свою територію не за рахунок життів наших солдат, а завдяки сучасній зброї. Якщо в Україні буде така зброя, то російські окупанти побояться адекватної відповіді.

Прийшов той час, коли США повинні згадати про Будапештський меморандум, відповідно до якого Україна отримувала гарантії у зв’язку з відмовою від ядерної зброї.

Тому в даному контексті оборонна зброя від США – це забезпечення миру та стабільності на українській території.

Варто нагадати, що Україна ще до завершення переговорів у Мінську повинна виконати своє домашнє завдання. Зокрема, запровадити реальні економічні санкції проти Росії. У свою чергу, фракція «Батьківщина» подала до Верховної Ради законопроект про зупинення дії ряду статей так званого Великого договору між Україною та Росією від 1997 року, а також постанову про вихід України з усіх органів СНД.


Народний депутат, член фракції "Батьківщина"

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно зброя нам більше потрібна, навіть ніж солдати, яким немає чим якісно воювати. Проте Путін тоді ще бфльше своєї кине зброї, чи це не буде гра - "А хто більще?".
Відповісти
Я прочитав названіє статті, фамилію дєпутата і яку партію вун представля.
Украіна должна вернуть себі ядерне оружиє.
Требовать його у Гаги.
Хтось щось верне.
І ми побєдім!!!
Любі Мої.
Відповісти
Не кури більше, Стьопо
Відповісти
А до чого тут ця стаття?
Відповісти
Высокоточное оружие - это разум, но увы его у нас нет и судя по "майдану" и войне никогда не будет.
Відповісти
Головний військовий прокурор розповів про масштаби дезертирства.
Військова прокуратура проводить розслідування у майже 2 тисячах проваджень щодо дезертирства, у яких проходять більше 10 тисяч військових. Про це в інтерв'ю "Українській правді" розповів головний військовий прокурор Анатолій Матіос. За його словами, загалом "слідчими військових прокуратур розслідується 5 870 кримінальних проваджень про злочини, які вчинили 16 598 військовослужбовців". "Із них за фактами непокори командуванню – 1 648 військовослужбовців, це 293 провадження; самовільне залишення служби, тобто відсутність більше ніж 10 днів – 3 200 військовослужбовців або 2 400 проваджень; дезертирство – 10 266 військовослужбовців або 1 992 провадження, в їх число входять близько 5 тисяч військових, які дезертирували, не вийшовши з окупованої території Автономної Республіки Крим", - розповів Матіос. Крім того, щодо ухиляння від військової служби іншим способом відкрито ще 118 проваджень щодо 1 468 військових."Зафіксовано 5 випадків самокалічення, це самостріли або інші пошкодження", - розповів Матіос.
Українська правда
Відповісти
Чесно кажучи, шановному автору у Герасименка треба брати уроки. Багато урокiв.
Відповісти
Американская газета USA Today опубликовала на своей первой странице карту Украины без Крыма.
Издание Foreign Policy отмечает, что пока Запад отказывается признавать присоединение Крыма к России, одна из крупнейших западных газет только что это сделала. Пресс-секретарь USA Today на запрос о комментарии пока не ответил. На данный момент неясно, опубликована ли карта Украины без Крыма по ошибке или по «сознательному» решению редакции, сообщает Foreign Policy.
Відповісти