Як вибрати якісні вішалки для одягу*

Як вибрати якісні вішалки для одягу*
Щоб одяг у шафі розміщувався компактно, не зім’явся та завжди мав чудовий вигляд, не обійтися без якісних вішалок. До того ж, вони значно економлять місце. Дуже важливо правильно підбирати підходящі вішалки, тому що у них дуже різні експлуатаційні характеристики. На що треба звертати увагу під час вибору вішалок і яких помилок слід уникати? Перш за все, треба розібратися, які існують різновиди.

Характеристики вішалок


Вішалки для одягу – це спеціальні пристосування, які допомагають зберігати різні види одягу у шафах. Навіщо купувати вішалки для одягу оптом в магазині SoloPlast? Тому що оптові ціни завжди нижчі, ніж роздрібні. Не тільки у шафах є рейки, на які вішають одяг – існують спеціальні пристосування з металу, що встановлюють просто на підлогу біля стіни і на них вішають вішалки. Йдеться про стійки-вішалки. Але у цьому випадку рекомендують використовувати захисні чохли від пилу.

Найбільш недорогими та зручними у використанні є пластикові варіанти. Вони найбільш популярні, тому що:

• не деформуються при надто високій вологості в кімнаті;

• дуже добро переносять фізичне навантаження;

• великий вибір кольорів.

На вішалки з перекладиною поміщається більше одягу, який при цьому не мнеться й добре зберігається. Дуже часто вони продаються комплектом. Це дає змогу відразу купувати більше зручних приладів одночасно.

Охайне зберігання речей


Тремпель, вішалка та плічка – це все назви одного й того ж самого пристосування, яке використовують, щоб зберігати речі охайно. Також це допомагає менше часу витрачати на догляд за речами. Достатньо випрасувати їх один раз і повісити на плічки, щоб потім при нагоді взяти і одягнути. А потім повернути на те ж саме місце, доки річ не забрудниться і її не доведеться прати.

На що треба звертати увагу при виборі:

• призначення аксесуарів для одягу – класичні підходять для кофт, блуз, сорочок (якщо присутня перекладина, на ній розміщують спідниці або штани, додаткові крючки і зажими дозволяють розміщувати також по декілька предметів одночасно);

• ціну - тут впливають різні фактори (популярність бренда-виробника, розмір націнки магазину, матеріал виготовлення), якщо не дуже хочеться переплачувати, завжди можна купити вішалки за оптовими цінами;

• розміри - немає зовсім стандартних моделей, що теж потрібно враховувати при замовленні (дуже широкі варіанти розтягують одяг, який довго висить на них, а маленькі не в змозі виконати своє призначення), для дитячого одягу рекомендують придбати окремі вішалки;

• матеріал виготовлення – найбільш оптимальним та вигідним варіантом є пластикові вішалки, тому що за ними просто доглядати, вони легкі та якісні, прослужать довго.

Плічки бувають різними: для верхнього одягу, важкого і громіздкого, для легкого та повсякденного, дитячого. Кожного разу потрібно вибирати тільки ті вішалки, які підходять у конкретній ситуації найбільше. Окрім форми, вішалки також мають різну відстань між ручками. Товщина пластику також різниться. Її обирають залежно від ваги одягу.

Якість вішалок – на совісті виробників


У каталозі інтернет-магазину присутні різні моделі плічків від виробника, який запевняє, що його вироби прослужать дуже довго при належному використанні. Якість – на найвищому рівні і перевірена роками. Постійні покупці можуть розраховувати на знижку. Із заводами-виробниками працюють напряму, тому ціни дуже приємні, а якість чудова. Якщо купувати плічки оптом, можна сильно зекономити. Ціни нижчі, ніж у будь-якого супермаркета або на ринку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.