Яку мʼяку іграшку подарувати дівчині*

Яку мʼяку іграшку подарувати дівчині*
Мʼякі іграшки – класичний варіант подарунка, який потішить дівчину будь-якого віку та навіть дорослу жінку. Їх дарують соло, як основний презент, коли це, скажімо, ведмідь 2 метра, або доповнюють мʼяким звірятком меншого розміру великий букет квітів та навіть обручку.

Якого саме плюшевого вихованця подарувати доньці, сестрі або коханій та де знайти мʼякий презент великого розміру? Ми звернулися до українського виробника іграшок BigMishki та дізналися багато цікавого про мʼякі презенти.

Плюшевий ведмедик: чи актуальний такий подарунок зараз


Такий подарунок можна назвати універсальним. Мʼякий ведмідь був бажаним ще 100 років тому й досі дівчата в захваті від такої іграшки. Вибирайте ведмедика, який їй сподобається дівчині за кольором, розміром та мʼякістю.

Мʼяких ведмедиків дарують на різні свята та урочистості, а саме:

  • день народження;

  • випускний у школі, університеті;

  • день закоханих;

  • Новий рік;

  • міжнародний жіночий день;

  • без приводу як знак уваги.

  • Зрадіє такому подарунку як маленька дівчинка, так і доросла жінка.

    Дійсно великий ведмедик


    Якщо бажаєте презентувати найбільший подарунок, оберіть плюшеву іграшку великого розміру, вищу за людський зріст. Двометровий подарунок точно вразить вашу половинку та стане доповненням інтерʼєру кімнати на майбутнє. А коли вас не буде поряд, даруватиме мʼякі обійми.

    Таку іграшку не знайти у звичайному магазині. Тож рекомендуємо замовляти приємний презент у спеціалізованих магазинах, які виробляють іграшки з якісного плюшу та гіпоалергенного наповнювача.

    Так, у каталозі інтернет-магазину великих плюшевих ведмедиків BigMishki ви знайдете великих ведмедиків від виробника різних розмірів – 80-300 см. А також зможете підібрати колір плюшевого “вихованця”: коричневий, білий, бежевий, рожевий, шоколадний. Приїде він до отримувачки у великій подарунковій коробці.

    Враховуйте, що важить двометровий презент близько 6 кг, тож для маленької дівчинки він буде заважкий.

    Зайчик або панда


    Милі панди також подобаються дівчатам та жінкам. По-перше, це також ведмедик, просто має інше забарвлення: чорно-біла мордочка, темні лапки та білий животик. По-друге, це герой багатьох мультфільмів, тому отримана у подарунок панда стане елементом гри дошкільнят та школярів.

    Мʼякий іграшковий заєць схожий на справжнього, через це його часто дарують маленьким дівчатам. Проте й доросла дівчина буде у захваті від вухатого красеня з плюшу – його просто не хочеться випускати з рук!

    Загалом же мʼякі ведмедики, панди та зайці, залишаються популярними подарунками для дівчат та жінок різного віку, є символом уваги та ніжності. Вибір іграшки на подарунок залежить від особистих уподобань отримувача, але особливо вражають дівчат великі плюшеві іграшки заввишки 2 метри і більше.

    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.