КАСКО без головного болю: секрети швидкого та вигідного оформлення

КАСКО без головного болю: секрети швидкого та вигідного оформлення
У сучасному світі страхування автомобіля за системою КАСКО стає не лише знаком уваги до власної безпеки, але й проявом фінансової грамотності. Однак багатьом автовласникам оформлення КАСКО здається складним і витратним як у плані часу, так і нервів. У цій статті ми розкриємо секрети, які допоможуть зробити процес швидким, вигідним і максимально зручним.

Що таке КАСКО простими словами


КАСКО — це добровільний вид страхування автомобіля, який покриває збитки або втрату транспортного засобу в результаті ДТП, природних катастроф, крадіжки, вандалізму, а також інших нещасних випадків. Відмінною рисою КАСКО від обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності перед третіми особами (ОСАЦВ) є те, що КАСКО зосереджене на захисті інтересів самого власника машини, а не поcтаждалих в аварії.

КАСКО пропонує широкий спектр покриття: від базового, яке охоплює лише основні ризики, до розширеного (включає додаткові опції: технічний асистанс, покриття воєнних ризиків, розширена територія дії — ЄС). Вибір конкретного пакета залежить від індивідуальних потреб власника автомобіля, його бюджету та може бути адаптований для забезпечення оптимального захисту.

Ціна КАСКО формується з багатьох факторів, основні з них:

  1. Характеристики автомобіля (марка, модель, вік);

  2. Покриття та франшиза;

  3. Історія водія та експлуатація автомобіля (водійський досвід, історія страхових випадків, місце зберігання ТЗ);

  4. Додаткові фактори (наявність захисних систем).


Як швидко і вигідно оформити КАСКО


В Україні практично будь-який страховий поліс доступний в електронному вигляді. Однак через ускладнений розрахунок вартості КАСКО під кожного клієнта повністю перевести покупку страховки в онлайн-режим сьогодні неможливо.

Максимально спростити підбір поліса можна через страхові сервіси, які допомагають ознайомитися з усіма умовами та ціновою вилкою перед тим як підписати договір. Ви надсилаєте запит страховику на КАСКО вже заздалегідь розуміючи, скільки вам доведеться заплатити за договір і що він гарантує.

Так, крім вивчення докладної інформації по кожній програмі агрегатор hotline.finance пропонує повернути кешбек до 10% від вартості поліса назад на рахунок клієнту після оформлення всіх необхідних документів зі страховиком.

Це зручно, адже не потрібно витрачати час на відвідування офісу страхової компанії, стояння у чергах та заповнення паперових бланків, які потрібні агентам. З інтернет-платформами зробити це можна за 5 хвилин.

Як правильно вибрати поліс онлайн


Основою правильного вибору КАСКО є ретельне дослідження ринку. Важливо оцінити репутацію страхової компанії, умови страхування, розмір страхової премії, наявність франшизи, а також вивчити відгуки інших клієнтів. Таким чином вибір поліса буде обґрунтований. А ви уникнете можливих неприємностей у майбутньому.

Однією з поширених помилок є неправильне розуміння умов договору, особливо щодо франшизи. Перед укладанням угоди переконайтеся, що всі пункти договору зрозумілі та підходять.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.