Де можуть працювати українці за кордоном: огляд вакансій на Jooble

Де можуть працювати українці за кордоном: огляд вакансій на Jooble
В українців, які замислюються над еміграцією, питання завжди одне – де ж працювати. Зазвичай шукають вакансії на завод, будівництво, роботу водієм-далекобійником. У цій статті ми розглянемо, де саме українці можуть знайти роботу за межами своєї країни, користуючись популярною платформою Jooble.

Вакансії на завод на Jooble


Заводи за кордоном пропонують різноманітні вакансії для українців. Можна працювати на лініях зборки, упаковки або ж оператором машин чи контролером якості. Багато вакансій не вимагають спеціальних навичок та пропонують офіційне працевлаштування. Робочий час зазвичай становить 8 годин на день з можливістю нічних змін за бажанням.

Країни з великою кількістю вакансій на заводах


Польща та Чехія вирізняються як популярні напрямки для українців, які шукають роботу на заводах. У Польщі можна влаштуватися на завод харчової промисловості, автомобільної галузі та виробництво будівельних матеріалів. У Чехії чимало пропозицій на автомобільних заводах та в галузі легкої промисловості.

Популярні вакансії на заводах


Українці можуть вибрати вакансію серед таких, як пакувальник, різноробочий, оператор виробничої лінії. Наприклад, на заводі в Польщі можна знайти роботу на виробництві кофе Lavazza, де вакансії доступні без вимоги до спеціальних навичок і забезпечується проживання. Зарплата – від 1200 євро. У Чехії пропонують роботу на заводі автомобільних комплектуючих з можливістю безкоштовного житла та харчування. Зарплата – від 1400 євро.

Вакансії на будівництво за кордоном


Робота в цьому секторі варіюється від ручної праці до управління проєктами та інженерії. Значну кількість пропозицій можна знайти в країнах Європи, зокрема, в Німеччині, Польщі, та Чехії. Вакансії часто включають позиції, такі як муляр, арматурник, плиточник, та інші спеціалізації. Роботодавці за кордоном зазвичай пропонують заробітну плату в розмірі 1000 євро та додаткові соціальні пакети: покривають житло, транспортні витрати, страхування. Робочий день часто складає 8-10 годин із можливістю понаднормових годин.

Вакансії водієм-далекобійником


Натомість водіям-далекобійникам пропонують вдвічі більшу зарплату. Наприклад, на Jooble ми знайшли вакансію, яка стосується міжнародних перевезень. Водій має перевозити товари між країнами ЄС. Вакансія пропонує стартову зарплату від 2000 євро, проживання від роботодавця, соціальний пакет, а також повний супровід у оформленні необхідних документів для офіційного працевлаштування.

Є також вакансія, яка орієнтована на водіїв автовозів, які займатимуться доставкою автомобілів по країнах Європи, таким як Іспанія, Швеція та Швейцарія. Зарплата за цією позицією коливається від 2500 до 3000 євро, при цьому роботодавець надає безкоштовне проживання та оплачувану відпустку (20 днів на рік). Водіям пропонується працювати на сучасних вантажівках, таких як MAN та VOLVO.

Поради щодо успішного працевлаштування


Ось декілька важливих порад щодо ефективного пошуку роботи через Jooble та підготовки до співбесіди:

  • при пошуку роботи на Jooble використовуйте точні ключові слова;

  • налаштуйте сповіщення про вакансії, щоб отримувати інформацію про нові пропозиції роботи, як тільки вони з’являються на сайті;

  • використовуйте фільтри, щоб уточнити результати пошуку за такими критеріями, як місцезнаходження, зарплата та тип зайнятості;

  • створіть чітке та структуроване резюме: воно має включати важливу інформацію про ваш досвід та навички. Використовуйте професійний формат та уникайте непотрібних деталей;

  • підлаштовуйте своє резюме під специфіку кожної роботи, на яку ви подаєтесь;

  • важливо скласти якісний супровідний лист разом з резюме.

  • Знайти роботу може бути довгим і складним завданням, але з правильними інструментами та підготовкою ви значно збільшите свої шанси на успіх.


    Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    Коментарі 0
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.