За купівлю трактора – квиток на «Євро-2016» у Франції

За купівлю трактора – квиток на «Євро-2016» у Франції
Кращі моделі сільськогосподарської техніки від компанії «Massey Ferguson» представили в рамках дня відкритих дверей у Волинській фондовій компанії.

Місцеві аграрії мали можливість не лише послухати технічні характеристики новинок, а й побачити на власні очі, як працюють трактори. Також кожен охочий міг записатися на «тест-драйв» та покерувати потужною технікою.

«Зараз основне завдання в аграріїв – управління витратами. Ми це добре розуміємо і працюємо над цим. Тому наша робота направлена не лише на підвищення надійності техніки, а й на зниження витрат, зокрема, й на технічне обслуговування. За декілька місяців Волинська фондова компанія планує відкрити новий сервісний центр. Ми розуміємо, що зараз вимоги до сервісу досить високі, тому інвестуємо сотні тисяч гривень в навчання наших інженерів, у нове діагностичне обладнання. Ми усе зробимо, аби ті машини, які ми постачаємо, працювали максимально довго, надійно та не підводили господарів землі», – зазначив під час презентації Генеральний директор Волинської фондової компанії Олександр Спященко.

ВФК – одна з небагатьох компаній не лише України, але й світу, яка виборола право бути дистриб’ютором відразу декількох світових брендів: «Fendt», «Massey Ferguson» та «Challendger».

«Massey Ferguson» – американська компанія, яка виробляє комбайни, трактори, навантажувачі, оприскувачі, іншу с/г техніку у багатьох країнах світу, та є одним із трьох світових лідерів, які постачають машини майже в кожен куточок планети.

Модельний ряд тракторів дуже широкий: від компактних тракторців, які допомагають оброблювати виноградники, до «флагманів», двигуни яких можуть розвивати потужність до 370 кінських сил. До речі, щороку під брендом «Massey Ferguson» випускається в трьох країнах світу (Італія, Бразилія, Франція) 200 тисяч тракторів.
Щодо навантажувачів, то найпотужніший може підняти три тонни вантажу на висоту сім метрів.

Також презентували новинку на українському ринку – потужний комбайн (350 кінських сил), особливістю якого є вертикальне розміщення ротора, що дозволяє економити пальне. Усі комбайни обладнанні GPS-навігаторами, що дає можливість відстежувати вашу техніку: на якому полі вона зараз працює чи… простоює.

«Щодо цін, то можу запевнити, що вони є конкурентоспроможними у порівнянні з технікою такого класу інших іноземних фірм. Ціни є «підйомними» для волинських аграріїв. Придбати «Massey Ferguson» – вигідно, і скажу так: правильно! Усі, хто має цю техніку, має не один привід для приємних вражень», – розповів директор із маркетингу корпорація «AGCO» в Східній Європі Антон Костирко.

Цікаво, що офіційний дистриб’ютор «Massey Ferguson» в Україні – корпорація «AGCO» обіцяє субсидіювати відсотки за банківськими кредитами при покупці потужних моделей.

А на тих, хто купить будь-який комбайн чи трактор Massey Ferguson до початку літа, чекає приємний сюрприз – квиток на один із матчів «Євро-2016», який відбуватиметься у Франції.

Костянтин Яворський

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Twitter та Instagram.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні статті
За купівлю трактора – квиток на «Євро-2016» у Франції
25 березень, 2016, 18:15
Чиї інтереси захищає влада?
24 березень, 2016, 16:50