У луцькій мерії пообіцяли по-новому конролювати роботу маршруток

У луцькій мерії пообіцяли по-новому конролювати роботу маршруток
З 15 березня у Луцьку почнеться моніторинг за рухом міських маршрутних автобусів.

Про це 20 лютого під час звіту повідомив луцький міський голова Микола Романюк.

Він нагадав, що всі маршрутні таксі вже мають бути оснащенні системою GPS, яка дозволяє слідкувати за рухом автомобіля.

«З 15 березня буде повний моніторинг за рухом маршрутних автобусів у Луцьку», - зазначив Романюк.

Контролюватимуть маршрутки працівники відділу транспорту Луцькради. Чиновники слідкуватимуть за тим о котрій годині приїхала маршрутка і чи виїхала вона на маршрут узагалі.

Якщо перевізники не будуть дотримуватися умов роботи - їхні договори можуть розірвати. Як відомо, після 21:00 у деякі райони Луцьку важко доїхати, адже перевізники можуть просто не виїхати на маршрут.

Романюк нагадав, що на кінець 2012 року у Луцьку є 262 маршрутних автобуси і працює вісім перевізників. Мер додав, що планах мерії на 2013 рік – благоустрій транспортних зупинок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановний мер, коли вже нарешті Ви та Ваша так звана "команда" пожирателів бюджетних коштів міста навчитеся відповідати за свої слова і працювати? Одні пусті обіцянки, в місті безлад і ЖОДЕН чиновник до кола повноважень якого входить вирішення певного проблемного питання не поніс ніякої відповідальності!!!
Відповісти
до речі а хто небуть цікавився тими GPS якими хочуть обладнати маршрутки? я так, і скажу вам то не ті GPS маленькі і крмфортні що ставлять люди собі в авто а то громадні коробки, які як реле щелкають безперестанку, і це не дослідженно але я думаю будуть негативно впливати на психіку водіїв..я спілкувався з декількома. і вони кажуть що за парочку годин роботи набридає те клацання, і вимикають GPS, тому яка фірма хоче заробити на державні гроші то питання номер 1? те що мер міста не компетентний в цих питаннях то 2? і нехай займутся цим ті люди які знають транспорт і транспортний бізнес!
Відповісти
Поки що, вони негативно впливають на твою розумову діяльність.
Відповісти
Не знаю, чи будуть "коробки" впливати на психіку водіїв, а от на мою негативно впливає їх відсутність, коли доводиться по сорок хвилин чекати тридцять першу маршрутку, яка єдина курсує по маршруту "район культосвітнього училища - пр.Волі і далі" Уже Бог з ним, що зима і холодно, але ж вранці треба на роботу, а діти з нашого району і в четвертій гімназїї вчаться, їм треба на навчання, а водію це "до фені", він тупо жде поки назбирається побільше людей. А як будуть стежити, то можливо почне їздити через 15 хв., як і годиться.
Відповісти
а 29-ку на вул.Володимирську неможливо дочекатись на вихідних,ось наприклад, 10 лютого з 21.30 взагалі не було маршруток 29-ок. Дуже погано, що і на будні дні немає графіку 25, 30, 29.
Відповісти
Останні новини
У луцькій мерії пообіцяли по-новому конролювати роботу маршруток
21 лютий, 2013, 11:06