Суд дозволив будувати в Луцьку «Діснейленд»

Суд дозволив будувати в Луцьку «Діснейленд»
У Луцьку завершилося слухання у справі дитячого ігрового містечка «Луцького Діснейленду».

Представник прокуратури, яка просила заборонити будівництво розважального об'єкту, не надав аргументів, які б переконали Волинський окружний адміністративний суд підтримати правоохоронців, пише Під прицілом.

Так, працівник прокуратури надав документи, які нібито засвідчували правомірність вимоги про заборону будувати дитяче містечко на території Центрального парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

Однак суд відхилив клопотання позивача долучити документи до справи, бо ті не були оформлені належним чином та, на думку служителів Феміди, не містили доказів їх причетності до справи.

Прокурор, в свою чергу, надав комплексні схеми, на яких, буцімто, не було вказане точне місцерозташування об'єкту.

На це заступник головного архітектора міста Ярослав Матвіїв заявив, що прокуратура Луцька не звертає уваги на юридичні аспекти справи, а акцентує увагу лише на технічних питаннях та у свій захист користується терміном «поблизу», не наводячи жодних конкретних аргументів.

Натомість представник прокуратури й далі відстоював свою точку зору, посилаючись на «неточно розграфлені ескізи фасадів».

Вислухавши учасників засідання, суд пристав на бік відповідача та дозволив продовжити зведення «Луцького Діснейленду».

Нагадаємо, в липні виконком міська рада дозволила підприємцю Рожанській зводити біля входу в парк дитяче ігрове містечко «Луцький Діснейленд».

Однак проти цього рішення виступили депутати Луцької міської ради та Верховної Ради України. Їх підтримала прокуратура, яка звернулася до суду з проханням скасувати це рішення виконкому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Оооо...! Це цвях у попу Сергія Никитюка... не позолотилась ручка...
Відповісти
Так я знав що так все буде ...
Відповісти
в покуратурі одні барани і Пшонкі остались?
Відповісти
Хто такий Сергій Никитюк?
Відповісти
Не розумію в чому проблема? Є великий шмат землі майже в центрі міста, який пустує. Підприємець зводить дитяче ігрове містечко. Я так розумію з рестораном, кафе і т.п. Що тут поганого?
Відповісти