Яценюк поскандалив із Азаровим. ВІДЕО

Яценюк поскандалив із Азаровим. ВІДЕО
Арсеній Яценюк ледве не зірвав засідання Азарова і Януковича.

Під час розширеного засідання уряду за участю президента Віктора Януковича між прем’єром Миколою Азаровим та лідером опозиції Арсенієм Яценюком відбувся конфлікт, ‒ пише Українська правда.

Так, прем’єр після виступів кількох міністрів заявив, що регламент вичерпано і запропонував дати слово голові парламенту, а далі надати заключне слово президенту.

Це викликало обурення депутатів від опозиції, які прийшли на засідання уряду, щоб висловити недовіру уряду та свої пропозиції.

«Арсенію Петровичу, ви ж перебуваєте на засіданні уряду, а не у Верховній Раді. І ви маєте підпорядковуватись регламенту роботи Кабінету міністрів», ‒ сказав Азаров.

«Коли ви приходите до нас у парламент, ми вас слухаємо. Якщо ми до вас прийшли, я думаю, було б доречно надати слово опозиції, яка представляє половину країну», ‒ заявив Яценюк.

«Ми вам, коли перебували в опозиції, не заважали працювати на засіданні уряду. Такого не було випадку, щоб ми так приходили і зривали засідання», ‒ обурився Азаров.

Після того, як Яценюк намагався ще раз щось заперечити, Азаров жорсткішим тоном заявив: «Ще раз попереджаю вас. Я нікому не дам зірвати засідання уряду. Рішення уряду прийнято. Будь ласка, в письмовому вигляді буде розміщено все на сайті. Відповідні міністерства отримають доручення вивчити всі пропозиції опозиції», ‒ заявив Азаров.

«Дайте виступити і внести свої пропозиції», ‒ заперечив йому Яценюк.

«Ще раз прошу сісти на своє місце, не заважати веденню засідання уряду. Будь ласка, давайте пропозиції. Я особисто вивчатиму ваші пропозиції», ‒ відповів прем’єр.

Після цього Яценюк заявив, що опозиція на знак протесту залишає засідання уряду.

«Ми покидаємо засідання уряду, ми не можемо це слухати», ‒ зазначив Яценюк.

Виходячи із зали, депутати від опозиції кричали «Ганьба!».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: політика
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ТАКЕ ВІДЧУТТЯ ,ЩО АЗАРОВ ПО-БІЛОУСЬКИ ГОВОРИТЬ!)))
Відповісти