Луцькі діти-аутисти займаються в непристосованому приміщенні

Луцькі діти-аутисти займаються в непристосованому приміщенні
Батьки дітей з організації «Янголятко» просять відремонтувати приміщення для реабілітаційних занять дітей з розладами спектру аутизму.

Про таку проблему повідомив депутат Роман Романюк у своєму депутатському запиті 27 лютого під час засідання сесії Луцькради.

Він зазначив, що громадська організація «Янголятко» орендує дві кімнати в приміщенні Волинського обласного еколого-натуралістичного центру, що на вулиці Ківерцівській. Проте заняття там проводити неможливо, бо вони потребують ремонту.

«Батьки змушені займати функціонуюче приміщення актового залу для проведення групових занять. Тому не має змоги залучити повноцінно до реабілітаційних заходів навіть половини дітей, що потребують допомоги, а корекційні заняття з такими дітьми повинні проводитись з раннього віку – лише таким чином можлива соціальна адаптація дітей з складними особливостями розвитку», - каже депутат.

Він просить вирішити проблему ремонту приміщення двох кімнат та санвузла для належної реабілітації дітей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
И где наши депутаты, где Алексеев, где Шиба, где Пыза, где Вега, кто там еще любит на сессиях красиво выступать? Вот возьмитесь и решите проблему, помогите несчастным детям.
Відповісти