Посадовця з Волині за зловживання владою покарали умовним ув'язненням і штрафом

Посадовця з Волині за зловживання владою покарали умовним ув'язненням і штрафом
Голову Бужанівської сільської ради Іваничівського району засудили до півтора року ув'язнення за зловживання владою та службове підроблення.

Щоправда від відбуття призначеного основного покарання його звільнили за умови, що протягом року він не вчинить інший злочин та дотримуватиметься кількох зобов'язань, - йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Відповідний вирок Іваничівський районний суд виніс 30 листопада 2012 року, а нещодавно розгляд справи завершив Апеляційний суд Волинської області, який вирок колег не змінив.

Загалом посадовцю присудили півтора року ув'язнення, заборонивши займати посади, наділені владними чи організаційно-розпорядчими функціями протягом півтора року, та оштрафували на чотири тисячі двісті п'ятдесят гривень.

На підставі статті 75 КК України його звільнили від покарання, якщо він протягом року не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов'язки: не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А коли засудять голову РДА Жанну Савчук,через яку проходять всі корупційні схеми в районі і яка прикривається ім'ям голови ОДА Клімчука?Василь до речі нормальний мужик...
Відповісти
Таке чудо в районі ще не було.Базарна баба нею і залишилась...А наступний -Білик.
Відповісти
Білик-нормальний мужик.І цим все сказано.Якщо зміните Білика і Савчука посадами перша школа 100% віддасть голоси за Регіони!
Відповісти
Ваш Білик га...о рідке. Він регіонал,притому ярий.Таких як він треба дівати.Жанка-супер!
Відповісти
Василь дійсно був непоганим головою.Жанка,Білик-це влада в районі.Поживем-побачим.
Відповісти
Савчукам-палю!Так воно і буде!
Відповісти
Правда в тому,що люди Президента в районі не керують.Керують перевертні "оранжевих"-Савчуки,Гайдук(Наша Україна),Бочковський(БЮТ).Люди,які в 2004 стояли на позиціях Президента(Дідух,Доманська,Піньковська,Білик)або звільнені з роботи,або...
Відповісти
Останні новини
Посадовця з Волині за зловживання владою покарали умовним ув'язненням і штрафом
27 лютий, 2013, 14:23