У Рівному розстріляли бізнесмена

У Рівному розстріляли бізнесмена
У Рівному невідомий чоловік приблизно 25 років тричі вистрілив у бізнесмена.

Напад на директора мережі магазинів «Маркет меблі» 50-річного Мирона Мочарного (на фото) стався 27 березня приблизно о 17:00, - пише Газета.ua.

Бізнесмена поранили в живіт та ліве стегно.

Надзвичайна пригода сталася в дворі перед одним з магазинів «Маркет меблі». Коли Мирон Мочарний вийшов зі своєї машини, до нього підійшов невідомий чоловік у медичній масці.

«Незнайомець назвав прізвище бізнесмена й перепитав, чи це дійсно він. Коли почув ствердну відповідь, то дістав зброю й тричі вистрілив у підприємця. Скинув маску й втік», - розповідають в обласній міліції.

Правоохоронці повідомляють, що стріляв невідомий з пневматичної зброї. Кажуть, що йому приблизно 25 років. Міліція проводить слідчі дії, зокрема, опитує свідків.

«Швидка» доставила пораненого підприємця в приймальне відділення центральної міської лікарні. Медики надали йому першу медичну допомогу й дістали з тіла дві кулі. Операція тривала 40 хвилин.

«У нього влучили двічі. Одна куля потрапила в передню стінку черевної порожнини. Інша – в ліве стегно й пройшла майже 8 см, залишивши кульовий канал. Обидві кульки дістали. Операцію робили під місцевим наркозом», - розповідає Олександр Оліферчук, травматолог міської лікарні.

Медики кажуть, що кульки не пішли вглиб тіла дякуючи одягу. Підприємець під час пригоди був у джинсах і куртці. Після операції він поїхав додому. Бізнесмена з лікарні забрав машиною його син.

Відомо, що Мирон Мочарний народився в селі Луквиця Богородчанського району на Івано-Франківщині. Працював заступником директора Рівненської бази «Укроптгосптовари», заступником директора, а пізніше директором фірми «Меблі». З 1998 року – директор ЗАТ «Бистриця", пізніше ТОВ «Маркет меблі», з якими пов'язують мережу меблевих магазинів у Рівному та райцентрі Здолбунів.

Цікаво, що в інтернеті на сайтах, які спеціалізуються на операціях з нерухомістю, торік було розміщено, а в березні цього року оновлено інформацію про продаж двох магазинів мережі «Маркет меблі». Зокрема, ціна 4-поверхової торгівельно-офісної будівлі на вулиці Соборній, 430-а в Рівному, поблизу якої й стріляли в бізнесмена, вказана 7 мільйонів 200 тисяч гривень. Інший 3-поверховий об'єкт у райцентрі Здолбунів на вулиці Старицького, 6 продають майже за 3 мільйони 800 тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: НП, Рівне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
бедняжка за правду пострадаль
Відповісти
Из пневмата??? Через одежду и канал 8 см??? И что же это за пневмат? Просто интересно.
Відповісти
Тут замішана жінка,так би мовити любовний трикутник.Бо чого б то стрилєти в пах а не в груди чи там голову.
Відповісти
Очень хороший, честный и уважаемый человек, таких мало!!! Знаю лично!!!
Відповісти
Останні новини
У Рівному розстріляли бізнесмена
28 березень, 2013, 08:27