Лучанам покажуть правду про сім'ю

Лучанам покажуть правду про сім'ю
У Луцьку відбудеться презентація третього фільму з циклу «Поговоримо про сім'ю».

У четвер, 28 березня, всі охочі о 19:00 у готелі «Україна» зможуть переглянути стрічку «Довіра», - повідомили організатори.

У фільмі «Довіра» можна буде побачити гру нових акторів, в тому числі відомих для лучан особистостей, цікаві розповіді сімейних консультантів із міста Львова та історичні постановки.

«Картина також дає відповідь на питання: «Чи міняє щось штамп у паспорті?», - розповів режисер фільму Сергій Шараєвський.

В показі візьмуть участь творці фільму та актори.

Довідка

Творці стрічки «Довіра» - студія «Правда PRO» - зняли близько 30 документальних фільмів, де піднято гострі соціальні проблеми. У переліку стрічок – «Правда про алкоголь», «Правда про наркотики», «Правда про торгівлю людьми», «Правда про СНІД», «На візку», «Сексуальне насилля», «Андріївські ворожіння», «Побутові марновірства», сімейні телепередачі «Любов», «Розуміння» та інші.

Проект «Поговоримо про сім'ю» – це 11 серій документальних фільмів – «Любов», «Повага», «Довіра», «Розуміння», «Христос», «Час разом», «Посвята», «Духовна посвята», «Вираження цінності», «Правильне спілкування», «Вирішення конфліктів». Кожна передача – це уявна деталь будинку, без якого він, як і подружжя не зможе нормально функціонувати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Molodci, film krutyj !!!
Відповісти
Останні новини
Лучанам покажуть правду про сім'ю
28 березень, 2013, 08:40