Луцький мер розповів, чому дороги не ремонтують уночі. ОНОВЛЕНО

Луцький мер розповів, чому дороги не ремонтують уночі. ОНОВЛЕНО
Луцькі дороги не ремонтують вночі, бо працювати в темну пору і обслуговувати будівельний майданчик коштує дорожче.

Про це 17 квітня повідомив луцький міський голова Микола Романюк під час інспектування ремонту вулиці Винниченка.

Нагадаємо, що проїзд на вулиці через ремонтні роботи перекрили з 17 квітня. Зі слів мера, роботи триватимуть ще приблизно до 20 квітня. Нині на вулиці дозволений лише рух тролейбусів.

У групі «Контролюй волинських депутатів» у соціальній мережі Facebook виконавчий директор Центру політичного аналізу і виборчого консалтингу Михайло Шелеп звернувся до депутатів Луцькради, аби ті ініціювали зміну порядку проведення ремонтних робіт на дорогах міста Луцька. Мовляв, вирішення однієї проблеми створює транспортний колапс.

«Маю прохання до депутатів Луцької міської ради (паралельно сам теж напишу звернення міському голові), щоб вони ініціювали зміну порядку проведення ремонтних робіт на дорогах міста Луцька. Ну невже не можна домовитись з Луцькавтодором, щоб ремонт доріг проводився уночі? Звісно, це може коштувати трішки більше, але це не створюватиме транспортний колапс у місті», - написав Шелеп.

«Дороги ремонтувати треба, але це треба робити з позиції надавача послуг а не начальника, тобто, проводити ремонт не тоді, коли хочу, а тоді коли це створює мінімум проблем людям», - додав користувач.

Ініціативу у мережі підхопили депутати Микола Яручик та Олександр Пиза, які обіцяли написати офіційні звернення та запити.

«Проблема не настільки однозначна. Уявіть реакцію лучан, під чиїми вікнами в нічний час працюватиме техніка. А якщо є малі діти?» - висловився член виконкому Михайло Щур.

Натомість можливість проведення ремонту уночі, аби не було транспортних незручностей, мер назвав затратною процедурою. Каже, що дорожники працюють з 7:00 до вечора, і мешканці та водії повинні почекати ще 2-3 дні.

«Тролейбусом тут можна проїхати по цій вулиці. Інший транспорт ми не пускаємо. Якщо вночі - потрібно створити умови. Є певні правила проведення робіт уночі. Треба забезпечити освітлення і що немало важно – це платити треба нічні, а воно тягне за собою певні кошти», - зауважив Романюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а не пробували працювати хочаб коли видно !!! до 20-30 год!!!, а то на 10 сходяться на 17 розійшлись + обід, так до осені відремонтуете((((( ГАнЬБА!!
Відповісти
Як завжди проглядається недолугість нашої влади. Якщо не красти та прозоро працювати, багато проблем можна було вирішити давно. Дивишся в очі чиновника, особливо, коли той дає інтерв'ю, то такі милі ті очі, такі невинні... Ми ж знаємо, що це не так насправді.
Відповісти
ТАКОГО МЕРА ТУПАКА НАЙШЛИ ЯК І ЯНУКОВИЧА-ВІТАЛЬКУ
Відповісти
Тому що вночі крадуть!!!!!!!!!!!
Відповісти
Люди добрі!Вони вдень не навчилися робити, то уявить собі якість робіт після нічної зміни.Вночі вуличного освітлення недостатньо для роботи,а світло фар створюе хибну картину
Відповісти
Блін, то о 6 ранку до 8 год., а там з 10год. до 12:45, а там з 15год. до 18год., а там з 19год. і до 21год. не можна??? Так саме краще було б...
Відповісти
Останні новини
Луцький мер розповів, чому дороги не ремонтують уночі. ОНОВЛЕНО
17 квітень, 2013, 17:28