На орендаря землі під луцькою ресторацією «завели» кримінал, ‒ ЗМІ

На орендаря землі під луцькою ресторацією «завели» кримінал, ‒ ЗМІ
У прокуратурі орендарю земельної ділянки, на якій збудовано луцьку ресторацію "Вогнем і Мечем", інкримінують порушення чотирьох статей ККУ.

Волинська прокуратура завершила досудове розслідування кримінального провадження і довела, що цей заклад громадського харчування збудований на самовільно захопленій ділянці, де нині мав би бути дитячий садок. Справу направили до суду, - пише ТРК "Аверс".

Начальник слідчого відділу прокуратури Волинської області Тарас Безрукий розповів: «Підозрюваному інкримінується чотири статті кримінального кодексу, а саме: самовільне зайняття земельної ділянки, самовільне будівництво, підробка та використання підроблених документів».

Здійснивши перевірку на даному об’єкті, прокурори таки встановили той факт, що кафе зведене не на тій земельній ділянці.

«Ще у 2009-му році, коли цей об’єкт був незавершений, то наш підозрюваний відчужив його шляхом дарування іншим особам, чому він це робив в нас є здогадки, тому, щоб вивести з своєї власності. Зважаючи на такі обставини, і реально побоюючись того, що майно може в подальшому переходити, змінювати власника, являється речовим доказом. Нами вживалися заходи, щодо накладення на нього арешту», - зауважив правоохоронець.

Прокуратура двічі зверталася до суду, аби накласти арешт на ресторацію, однак служителі Феміди відмовили, мотивуючи це тим, що нині це не є майном підозрюваного, а тому цей запобіжний захід може обмежити права теперішніх власників. Міські владці, які мали б відстоювати інтереси громади, стверджує Тарас Безрукий, теж не надто переймаються цим питанням.

А зовсім нещодавно, тим же власникам, міські обранці надали в оренду ділянку землі під торговельний майданчик. Цього, запевняє начальник слідства, прокуратура аж ніяк не чекала.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: конфлікт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серватовича "мочать" за "брудні" технології 2006 року. Саме Олександр Іванович був автором системи бідробок під час виборів міського голови на користь Богдана Шиби. Якщо ВП видалить цей пост, тоді змушений оприлюднити фіндокументи отримування коштів Ричуком від вибочої команди на чолі з "Зельцем"
Відповісти
И что? СМИ и рекламисты только этим и живут. Они пару лет сосут лапу, и только на выборах зарабатывают. Где криминал?
Відповісти
Якомусь прокурорчику поляну на шару не накрили...
Відповісти
А кому прокуратура довела захоплення землі? мабуть, самим собі, бо "сумнівалась" в цьому з початку будівництва, особливо під час новорічних корпоративів в цьому закладі. І взагалі, якщо рада надала власникам землю, то кого крім себе захищають прокурори?
Відповісти
Довести вину може лише суд!!! Прокуратура може зібрати докази!!! Чи може прокурор має вирок на руках?
Відповісти
Останні новини
На орендаря землі під луцькою ресторацією «завели» кримінал, ‒ ЗМІ
20 травень, 2013, 17:23