На луцькому вокзалі кажуть, що залізничної «блокади» не буде

На луцькому вокзалі кажуть, що залізничної «блокади» не буде
В адміністрації залізничного вокзалу "Луцьк" стверджують, що рейковий автобус до Львова не скасовують.

А от поїзд "Ковель-Чернівці" влітку не курсуватиме, - пише Під прицілом.

Нагадаємо, 18 травня громадська організація "Асоціація Молодих Реформаторів" поширила інформацію, що "Львівська залізниця" планує "відрізати" залізничний сполучення частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями, скасувавши три поїзди, які їздять в напрямку Львова.

В адміністрації залізничного вокзалу "Луцьк" це частково спростували. Директор установи Анжела Аладова запевняє, що волиняни можуть не хвилюватися за те, що "Львівська залізниця" відріже сполучення Волині зі Львовом.

З її слів, потяг "Ківерці-Львів", який ще називають рейковим автобусом, не зніматимуть з 26 травня, а не внесли його в попередній варіант графіку руху поїздів, бо залізнички ніяк не могли визначитися з часом відправлення рейкового автобусу. Зрештою, вони вирішили час відправлення не змінювати.

Що ж стосується потягу «Ковель-Чернівці», то, за словами Анжели Аладової, він все ж припинить своє курсування, але лише на літній період.

«Так, цей поїзд швидше за все буде знято з розкладу руху пасажирських поїздів, але це тільки на літній період, як і минулого року, але це ще точно не узгоджено», - зауважила начальник Луцького вокзалу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: транспорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Вітів робить рейвах...
Відповісти
Вітів дійсно представляє і відстоює інтереси Волинян... Не те що жиди всякі, які тільки набивають собі кармани. (Наприклад Палиця)
Відповісти