Ще один скандал на «Євробаченні-2013»: Росії не зарахували 10 балів

Ще один скандал на «Євробаченні-2013»: Росії не зарахували 10 балів
Навколо пісенного конкурсу "Євробачення-2013" "розпалюється" ще один скандал.

Як стверджує директор Громадського телебачення Азербайджану Джаміля Гулієва, голоси азербайджанських глядачів за Росію на пісенному конкурсі "Євробачення-2013" не були зараховані, - пише ТСН.

У заяві азербайджанців зазначено, що за наявними в розпорядженні телебачення даними мобільних операторів, російська учасниця конкурсу Діна Гаріпова отримала друге місце за підсумками смс-голосування. Національне журі, зазначив Джаміль Гулієв, також поставило Росії високу оцінку, однак у підсумку Росії від Азербайджану дісталося нуль балів.

За словами Гулієва, багато представників громадськості, інтелігенції, а також творчі люди були обурені і незадоволені цією невідповідністю.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ: СКАНДАЛЬНЕ ЗІЗНАННЯ ПЕРЕМОЖНИЦІ "ЄВРОБАЧЕННЯ-2013"


"Ми вважаємо, що висока оцінка, дана за підсумками смс-голосування, а також оцінка національного журі не адекватна оголошеному балу", - підтримав директор телебачення.

Насамкінець Гулієв висловив надію на те, що подія, "можливо, ініційована певними зацікавленими групами", не вплине на стосунки російського та азербайджанського народів.

Нагадаємо, переможницею "Євробачення-2013" стала представниця Данії Емілі де Форест з піснею власного авторства Only Teardrops ("Тільки сльози"), яка заробила 281 бал. Діна Гаріпова, яка представляла на конкурсі Росію з піснею What If ("Якщо..."), посіла п'яте місце, набравши 174 бали. Найвищу оцінку-12 балів Гаріповій поставили 2 країни - Латвія та Естонія.

Судячи з офіційних результатів "Євробачення-2013", глядачі з Азербайджану не дали Росії жодного бала.

Раніше, переможницю "Євробачення-2013" Еммілі де Форест впіймали на брехні. Вона запевняла публіку, що є дальньою родичкою англійської королеви, але після перемоги спростувала цю інформацію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На міскі москалів я б образився і на наступний рік не приймав би участі
Відповісти
ахах))) підтримую
Відповісти
Можна надути щоки і організувати СибірВіжн
Відповісти
100%))) І учасники кацапстан і азербайджан, тоді точно нічого "не вплине на стосунки російського та азербайджанського народів".
Відповісти
Білорусь і Казахстан забули)
Відповісти
Останні новини
Ще один скандал на «Євробаченні-2013»: Росії не зарахували 10 балів
20 травень, 2013, 17:40