Який зварювальний апарат найкраще купити для домашнього користування?*

Який зварювальний апарат найкраще купити для домашнього користування?*
Уже протягом багатьох років зварювальні апарати являються незамінними помічниками в різних сферах нашої діяльності. Мова йде про будівельно-ремонтні роботи, обслуговування авто, промислових об’єктів, побут, і не тільки. У зв’язку з цим і перелік даних зварювальних пристроїв невпинно зростає. Серед них можна знайти апарати, які відрізняються способами переміщення та захисту дуги, видами електродів та їх кількістю, родом застосовуваного струму, технологічним призначенням, швидкістю зварювання та способом формування металу шва. Який варіант обрати серед такого значного переліку пропозицій? Якщо ви шукаєте максимально компактний та простий у користуванні апарат, то інвертор зварювальний – ідеальне рішення для вас.

Якими перевагами вирізняється зварювальний інверторний апарат?

1. Функціональність. Завдяки вдалому поєднанню технічних характеристик інвертор зварювальний може використовуватися для роботи з чавуном, чорними легованими сталями, включаючи нержавіючі метали. Мова йде про ручне дугове зварювання, аргонно-дугове, напівавтоматичне зварювання та плазмово-дугове різання. При цьому якість зварювання знаходиться на високому рівні. Головне – грамотно підібрати електрод, враховуючи конкретний вид металу. Ну а додатковим бонусом інверторного апарату являється функція «Arc Force», завдяки якій електрод не прилипає до робочої поверхні металу.
2. Зручність користування. Сучасні зварювальні апарати інверторного типу володіють функцією плавного регулювання вихідного струму, завдяки чому проведення робочих процесів значно спрощується. До того ж, мінімальна вага та компактні розміри інверторів дозволяють без проблем переміщувати їх з однієї точки в іншу.
3. Економічність. В процесі користування інверторним апаратом спостерігаються мінімальні втрати електроенергії у зварювальних кабелях і сполучних елементах.
4. Високий рівень безпеки. За умови короткого замикання зварювальний струм в інверторному апараті знижується до мінімуму, що, у свою чергу, запобігає залипанню електрода при зіткненні з деталлю та оберігає пристрій від пошкодження. Крім цього, в процесі користування зварювальним інвертором ризик розбризкування мінімальний, на відміну від традиційних зварювальних установок. Додатковий бонус – подвійна ізоляція.

І це далеко не весь перелік переваг, якими може скористатися власник сучасного зварювального інверторного апарату. Головне – придбати якісний пристрій з гарантією, від перевіреного виробника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Який зварювальний апарат найкраще купити для домашнього користування?*
20 квітень, 2020, 22:28