Особливості холодильників «Бош»*

Наскільки практично людина не підходила б до вибору холодильника для будинку, перше, що впадає в око, – це зовнішній вигляд пристрою. Виробник BOSCH особливу увагу приділяє естетиці техніки, щоб кожна модель могла доповнити будь-який інтер'єр.

Різновиди моделей холодильників BOSCH


Головні відмінні характеристики моделей холодильних шаф «Бош»:
потужності агрегатів;

• функціоналі;
• типи управління;
• системах заморозки та охолодження.


Є моделі різних габаритів та об'ємів камер. Для установки агрегату в обмеженому просторі підходять високі, вузькі холодильники з одними спільними дверцятами або окремими.

Відділення заморозки може знаходитися вгорі або внизу пристрою. В Україні більше купують холодильні шафи із нижнім розташуванням відсіку заморозки. Такий вибір пояснюється практичністю користування.

Якщо просторових обмежень відсутні, то відмінний варіант холодильників side by side. Вони місткі, мають багато полиць та ящиків для окремого зберігання м'ясних, рибних продуктів, овочів, щоб запахи не змішувалися.

Моделі бренду BOSCH оснащені одним або двома компресорами. Якщо встановлено один компресор, тепле повітря видаляється з холодильної камери завдяки повітрообміну з морозильником.

У моделях із двома компресорами кожен відповідає за роботу окремого відсіку та підтримує в них задану температуру. Керувати агрегатом можна за допомогою клавіш або сенсора.

Функції


Особливості холодильників «Бош» у широкому функціоналі та довговічності, тому купити холодильник Bosch в Україні – це вигідне вкладення. Наділені холодильники BOSCH такими функціями:

• дисплеєм зі зрозумілим інтерфейсом;
• режимом відпустки;
• динамічною системою охолодження та заморозки;
• можливістю генерації льоду;
• сигналом при незачинених дверцятах;
• захист від дітей.


Поверхні всередині холодильника покриті антибактеріальним захистом, який перешкоджає виникненню розвитку хвороботворних грибків
та бактерій.

Але ключова особливість холодильників BOSCH може переважувати дверцята. Це дуже зручно для користувачів, які не визначилися з місцем розташування пристрою, але техніку купують завчасно.

Якщо дотримуватися правил експлуатації, зазначених в інструкції споживача, то холодильна шафа може прослужити набагато довше за гарантійний термін (10 років). Не можна перевантажувати агрегат та експлуатувати у приміщеннях із критично низькими температурними показниками.

Способи розморожування


Функція розморожування у холодильниках «Бош» представлена ​​трьома варіантами:

• ручним – необхідно мінімум раз на 6 місяців відключати від живлення та розморожувати агрегат;
• Low Frost - на стінах утворюється іній;
• No Frost – лід повністю відсутній на камерах та продуктах.


Належать холодильні шафи BOSCH до економної побутової техніки з енергоспоживання класів від А до А+++. Працюють тихо, рівень шуму становить 36-46 дБ. У колірній палітрі переважають холодні відтінки білого, сірого, чорного та коричневого кольорів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.