У мережі знайшли докази, що «свіже» відео із Путіним може бути змонтоване. ВІДЕО

У мережі знайшли докази, що «свіже» відео із Путіним може бути змонтоване. ВІДЕО
Нове відео з президентом Росії Володимиром Путіним, випущене в суботу, 5 березня, викликало деякі питання в користувачів мережі. При уповільненому перегляді можна побачити: рука глави Кремля в якийсь момент пройшла крізь мікрофон.

Про це повідомляє OBOZREVATEL.

Це може вказувати на те, що ролик, у якому Путін нібито сидить за одним столом серед співробітниць "Аерофлоту", насправді змонтований. Фахівці пояснили: це цілком можливо, але підсобникам окупанта в такому разі довелося б використовувати складні методи зйомки.

Так, глава РФ міг фізично й не бути присутнім на зустрічі. Його могли знімати відразу на кілька камер із декількох ракурсів прямо в бункері (ну чи будь-якому іншому приміщенні).

Щоб звести різні відео (з Путіним і з учасницями заходу) в одне, довелося б ідеально налаштувати збіг у ракурсі та крупності, зробити однаковий баланс кольорів, підібрати правильне освітлення.

Однак у деталях кремлівські фахівці, судячи з усього, промахнулися. Під час розмови Путін активно жестикулював. Якщо дивитися уповільнений запис, то на кількох кадрах видно: рука президента РФ вільно проходить крізь металеву стійку мікрофона.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нажаль це фейк.Такий ефект з’явився в результаті цифрового стиснення відео. В оригіналі цього відео такого глюку нема.Не потрібно скочуватися до рівня придуркуватих російських пропагандистів.
Відповісти
Останні новини
У мережі знайшли докази, що «свіже» відео із Путіним може бути змонтоване. ВІДЕО
05 березень, 2022, 23:17