Двоспальні ліжка для комфортного сну*

Двоспальні ліжка для комфортного сну*
Комфортний сон надзвичайно важливий і двоспальні ліжка загалом можуть чудово задовольнити потреби сімейної пари у зручному спальному місці. У нас прийнято вважати двоспальними всі ліжка, ширина яких 160 і більше см. Але, розміри, не єдине, чим відрізняються моделі видами, вони різняться видами, стилями і додатковими, вбудованими можливостями.

Розміри


Отже, найвужче двоспальне ліжко має 160 см завширшки. Далі у розмірній сітці слідують:
• 180 см;
• 200 см;
• 220 див.

Довжина різних варіацій двоспальних ліжок може бути 190 або 200 см.
Важливо! Для того щоб розрахувати оптимальну ширину ліжка кожен із подружжя повинен лягти, завести за голову розкинуті в сторони руки і максимально розвести їх убік. Саме ця відстань і буде комфортною зоною відпочинку кожного з них.

Види


Різновидів двоспальних ліжок досить багато. Найпоширеніші з них:
• Диван – ліжко. Повноцінне двоспальне ліжко може за необхідності трансформуватися в компактний диван, звільняючи цим місце в кімнаті.
• Ліжка з вбудованими нішами. Моделі зручні для зберігання постільної білизни, вміщуються в ніші й подушки з ковдрами. Велика функціональність і непомітність наявності ніш зі сторони.
• Ліжка з підйомними механізмами. Такі пристрої дозволяють піднімати окремі частини ліжка, дозволяючи цим забезпечити більш комфортне місце для сну. Відмінно підходять для людей похилого віку чи любителів почитати у ліжку перед сном.
• Ліжка – трансформери. Найбільш функціональний вид двоспальних ліжок. Модель легко трансформується в залежності від потреб користувача.

Виробники постійно розширюють свої виробничі можливості, дозволяючи покупцям вибирати оптимальні варіанти двоспальних ліжок.

Стилі


Вибираючи двоспальне ліжко важливо не забувати і про стиль у якому воно виготовлене. Так, ви отримуєте можливість гармонійно поєднувати його з наявним інтер'єром спальні та не допустити дисбалансу кольорів та форм. За основними стилями можна виділити:

• класичні ліжка – у них відсутній зайвий декор, вони практичні та водночас досить оригінальні, витончені та прості одночасно;
• ліжка у стилі бароко – головним матеріалом виготовлення найчастіше виступає дороге дерево, у формах переважають різноманітні криві лінії.
• ліжка – модерн відрізняються насиченою гамою відтінків, обтікаючими формами та строгістю водночас. Моделі практичні та зручні, як це й потрібно для спальних місць.

Насправді різноманітність стилів набагато ширша і, придивившись до каталогу, зовсім не складно підібрати оптимальний для себе різновид двоспального ліжка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.