На Волині сталося дві ДТП з мотоциклістами: є постраждалі. ФОТО

На Волині сталося дві ДТП з мотоциклістами: є постраждалі. ФОТО
За минулу добу на Волині сталися дві ДТП з травмованими за участі мотоциклістів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Учора, 28 березня, близько 16 години, ДТП трапилася на одній із вулиць Горохова. 18-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом Lifan, не вибрав безпечної швидкості й здійснив наїзд на 71-річну пенсіонерку, яка перетинала проїжджу частину по пішохідному переході. Жінка отримала тяжкі тілесні ушкодження й госпіталізована до відділення реанімації.

Цього ж дня, близько 17 години, на дорозі сполученням с. Борохів – м. Ківерці, керманич мотоцикла Suzuki допустив зіткнення із велосипедистом – 72-річним ківерчанином. Чоловік травмувався, його ушпиталили.


У поліції розпочали кримінальні провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Нині проводиться досудове розслідування, правоохоронці з’ясовують обставини подій.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДТП, Волинь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Та це просто не вистачає слів. Зараз після тих ракет люди здригаються від кожного звуку, і знаходяться отакі перснажі на мотоциклах і автівках, які демонстративно газують і літають на дурних швидкостях по місту. Тиждень тому один взагалі примудрився стати на одне колисо і так їхати по завантаженій дорозі на Соборності. Здається мені, в таких теж пора відбирати їх засоби пересуання на потреби адміністрації
Відповісти