Конструктори для онлайн-магазинів: особливості та переваги*

Конструктори для онлайн-магазинів: особливості та переваги*
Українські покупці та підприємці все частіше користуються перевагами глобальної мережі. Перша категорія (клієнти) — має доступ до величезного асортименту товарів та послуг, а також можливість їх придбання за найвигіднішими цінами. Підприємці, у свою чергу, мають велику базу потенційних покупців, а також відсутність необхідності витрачати значні кошти на оренду.

Тим не менш, витрати на створення й запуск власного інтернет-магазину можуть звести на ні всі вищезазначені переваги. Принаймні могли, оскільки сьогодні конструктор для інтернет-магазину — це варіант, який все частіше обирають підприємці. Переваги конструкторів неможливо переоцінити, тому що це:

- швидко;
- фінансово вигідно;
- безпечно й захищено;
- функціонально;
- стабільно.

І це не має дивувати, тому що сучасні конструктори просунулись доволі далеко. А про всі переваги й особливості буде детально розповідатись у цій статті.

Сервіси для створення інтернет-магазинів: найпоширеніший міф

Деякі початківці, які роблять перші кроки у інтернет-торгівлі, часто скептично сприймають сервіси для створення інтернет-магазинів.

Існує безліч стереотипів по відношенню до сервісів-конструкторів. І найголовнішим з них є так звана "відсутність індивідуальності". У якості прикладу можна навести сервіси типу "Shop-Express", який пропонує не тільки безліч унікальних та різноманітних шаблонів й варіантів дизайну, а й можливість створення унікального фірмового дизайну з урахуванням побажань.

Крім того, багато конструкторів дають можливість самостійно створювати дизайн, не вдаючись до послуг професійних дизайнерів та верстальників.

Безліч готових інструментів для просування й пошуку клієнтів

Конструктори інтернет-магазинів (тобто гідні їхні представники) пропонують для своїх користувачів інтегровані рекламні інструменти.

Рушій, на основі якого побудований конструктор, повинен мати тісну інтеграцію з рекламними кабінетами:

- Google Ads/Shopping, що дозволить синхронізовувати каталоги товарів та під'єднувати коди для відстеження конверсій;
- Facebook та Instagram;
та сучасними українськими торговельними майданчиками (Rozetka, Prom.ua, Hotline.ua, Price.ua тощо).
- Тісна інтеграція з вищенаведеними сервісами, дасть можливість краще просувати товари та послуги, а також оптимізувати продажі.

Великий функціонал

Конструктори інтернет-магазинів наділяють майбутній проект широким функционалом. Перш за все, замовник може розраховувати на інструменти для формування карток товарів, їх категорій, а також фільтрів для сортування та пошуку.

Крім того, багато сервісів пропонують систему повідомлень для отримання сповіщень про замовлення, а також запити/повідомлення з форм на телефон чи електронну пошту. А надання доступу до API дозволить налаштувати обмін інформацію між базою даних магазину та обліковими програмами.

А єдина система, яка призначена для керування замовленнями, каталогом товарів, еквайрінгом та доставкою, дозволяє це робити безпосередньо зі смартфону!

Зручність та економія грошей і часу

Враховуючи всі вищенаведені особливості, які можна автоматично зарахувати до переваг, стає зрозуміло, чому конструктори інтернет-магазинів є розумним вибором. На відміну від користування послугами веб-студій, ці сервіси суттєво заощаджують кошти і час.

Крім того, конструктори постійно оновлюються й збагачуються сучасними функціями. Не слід забувати і технічну підтримку, яка цілодобово дбає про клієнтів та їхні проекти і готова вирішити будь які проблеми.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Конструктори для онлайн-магазинів: особливості та переваги*
14 березень, 2022, 13:31