Чим відома космецевтична продукція бренду Barbara Sturm: розбираємось в деталях разом з A.S. Laboratory*

Чим відома космецевтична продукція бренду Barbara Sturm: розбираємось в деталях разом з A.S. Laboratory*
Доглядова косметика для шкіри – необхідність будь-якої сучасної жінки. Наразі не йдеться про декоративні засоби. Ці лінійки потрібні, щоб підтримувати шкірний покрив у ідеальному стані.

Світові виробники постійно розширюють асортименти, щоб у користувачів було більше можливостей для вибору. Так бренд Barbara Sturm став відомий користувачам у всьому світі і його популярність тільки зростає. Багато хто віддає перевагу завдяки багатьом позитивним моментам, які якраз і нагадає A.S. Laboratory, щоб ви не пошкодували про вибір.

Що потрібно знати про представлений бренд?

Світові виробники постійно розширюють асортимент, і Barbara Sturm не стала винятком. Це німецька молекулярна космецевтика, яка завойовує популярність у всьому світі.

Якщо говорити про основну особливість продукції – у кожному засобі використовують екстракт портулаку. Його використовують, щоб активувати телмораз. Цей фермент відповідає за життєвий цикл клітин.

Портулак, що застосовується, продовжує молодість клітин. Тож шкіра довше залишається у здоровому та доглянутому стані.

Якщо ферменту не вистачає, шкіра починає передчасно старіти. Нестачу можна пов'язати з багатьма факторами. Серед них можна відзначити:

- стрес;
- вільно-радикальне окиснення;
- глікацію.

Зрозуміло, що існує багато інших причин, які можуть повпливати на стан шкіри. Щоб не допустити передчасного старіння, потрібно підібрати необхідну лінійку.

Екстракт портулака, що входить до складу, не тільки продовжує молодість клітин. Він ще заживляє, заспокоює та має протизапальні властивості. Кожен з цих моментів позитивно впливає на стан шкіри.

Величезні лінійки дозволяють підібрати засоби для кожного типу шкіри. Це дозволить забезпечити належний догляд.

Також потрібно розуміти, що на стан шкіри впливає здоров'я зсередини. Тому брендом Barbara Sturm створена ціла лінія вітамінних добавок. Їхнє завдання – покращення стану шкіри, підтримка імунної системи та загального стану організму.

Комплексний підхід забезпечує належний догляд за шкірою. Відповідно її стан покращується і через деякий час ви зможете оцінити результат. Щоб і надалі ви були задоволені, варто запам'ятати декілька порад під час вибору:

Якщо є проблеми зі шкірою, то, звісно, потрібна консультація спеціаліста. Він повинен оцінити ситуацію і допомогти з вибором. В інших ситуаціях теж потрібна косметика. Спеціалісти допоможуть з усім розібратися, щоб ви не розгубились в величезному асортименті.

Потрібно враховувати тип шкіри. З часом тип може змінитись через безліч факторів. Тож доглядову косметику теж потрібно змінювати.

Шкіра буде мати здоровий вигляд, якщо за нею правильно доглядати. Професійний догляд від A.S. Laboratory забезпечить чудовий результат.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чим відома космецевтична продукція бренду Barbara Sturm: розбираємось в деталях разом з A.S. Laboratory*
15 квітень, 2022, 18:05
Ан-225 «Мрія» відбудують
15 квітень, 2022, 17:50