Продуктивність та особливості iPhone 12*

Продуктивність та особливості iPhone 12*
Компанія Apple подбала про своїх шанувальників та розширила перелік своїх смартфонів. Модельний ряд гаджетів поповнив iPhone 12 mini. Оновлений дизайн став дещо «гострішим» і нагадує iPhone 4S і iPhone 5. Захисне скло на екран новинки було розроблене командою інженерів Apple та Gorilla Corning. Скло Ceramic Shield надійно захищає гаджет від пошкоджень.

Новий iphone 12 відрізняється від своїх попередників принципово новим топовим OLED-екраном розміром 6.1-дюйма. Це дозволяє отримати високий рівень контрастності та яскравості. При цьому передачу кольорів не може зіпсувати ні яскраве сонячне проміння під час користування гаджетом на вулиці, ні великий кут використання.

Верхня частина телефону містить невеликі майже непомітні отвори – фронтальну камеру і датчик розпізнавання обличчя - Face ID. Частота оновлення стандартна - 60 Гц. В принципі, цього достатньо, але більш вимогливі споживачі бажали б бачити у смартфоні частоту у 120 Гц, рахуючи її оптимальною для успішної взаємодії з телефоном.

Продуктивність та особливості камери iPhone 12


На новинці встановлено процесор останнього покоління - A14 Bionic. Це самий перший з 5-них техпроцесорів, що вражає користувачів своєю енергоефективністю та продуктивністю.

iPhone 12 відрізняється покращенням режиму нічної зйомки, фото та відео зроблені вночі набагато якісніші та чіткіші. Активно використовуються у новому iPhone 12 алгоритми обчислювальних фото.

Переваги Iphone 12


Користувачі вже оцінили очевидні переваги Iphone 12 і відносять до них:
• тонкі рамки та чіткі кольори HDR-дисплею;
• процесор на 5 нанометрів, що забезпечує потужність з величезним запасом;
• подвійна камера з надширококутною зйомкою – еталонний варіант;
• зручний у користуванні сканер обличчя;
• міцний, але водночас дуже легкий корпус;
• потужне захисне скло екрану Ceramic Shield.
Але, окрім переваг користувачі говорять і про недоліки телефону.


Недоліки Iphone 12
Одним з головних недоліків на який звертає увага більшість користувачів це досить бідна комплектація телефону. У коробці окрім самого гаджету є лише зарядний пристрій. Також у телефоні не передбачений режим макрозйомки, а на екрані передбачена стандартна частота оновлення.

У підсумку можна сказати, що переваг у новому телефоні набагато більше ніж недоліків і користувачі в дійсності отримали новий якісний та надсучасний телефон від Apple.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Продуктивність та особливості iPhone 12*
27 квітень, 2022, 19:21