Керівником НОК України на Волині обрали Недопада

Керівником НОК України на Волині обрали Недопада
Під час звітно-виборної Асамблеї відділення Національного олімпійського комітету України у Волинській області шляхом таємного голосування спортивна спільнота обрала керівником Григорія Недопада.

Про це повідомляють у Волиньраді.

На засідання Асамблеї прибули голови обласних федерацій з олімпійських видів спорту, керівники фізкультурно-спортивних організацій і товариств, спортсмени-олімпійці, а також представники Національного олімпійського комітету України.

Найперше присутні вшанували пам’ять багаторічного очільника
Волинського відділення НОК України, Заслуженого тренера України, депутата обласної ради Романа Карпюка, який передчасно пішов з життя у січні цього року.

Серед трьох претендентів - ректора ВНУ ім. Лесі Українки Анатолія Цьося, голови правління Федерації хокею Волині Юрія Савчука та очільника Волиньради Григорія Недопада - за підсумками таємного голосування регіональне відділення НОК очолив Григорій Недопад.

За його кандидатуру проголосували 50 із 64 присутніх делегатів.

Окрім того, першим заступником голови обрали депутата облради, голову постійної комісії з питань сім’ї, молоді, спорту та туризму Віктора Галана-Влащука. Відповідальним секретарем призначили Олександра Хриплюка, який обіймав цю посаду і в попередньому скликанні.

Новообраний керівник подякував присутнім за високу довіру:

«Спорт був і залишається моїм пріоритетом, адже здорова нація- це здорова країна, тому рівнозначно важливим для нас є і дитячий, і масовий, і. звісно, професійний спорт. Роботи у нас дуже багато. За два попередні роки на підтримку волинських олімпійців з обласного бюджету та з інших джерел виділялися суттєві кошти. Як результат, наша область у загальнодержавному олімпійському рейтингу піднялася з 22 на 11 місце. Цьогоріч наші можливості дещо загальмувала війна. Але ми плануємо сформувати єдину базу спонсорів, щоб була можливість фінансувати різні види спорту у порядку рейтинговості», - сказав Григорій Недопад.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
х... щось в нас зміниться скрізь дуполизництво та рішалово де спорт а де недопад.... гидко :(
Відповісти
феодал паліца призначив.
Відповісти
О...він ще і цпортсмен...тьху...феодалізм,ал
е ми цього хочемо,чи ні???
Відповісти